Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Χάντμπολ γυναικών: Ιστορική νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη, η οποία σήμανε την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF Cup, σημείωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ (28-20 την Ετάρ Τάρνοβο στην Μίκρα).
 
Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα κύπελλα Ευρώπης, ο "δικέφαλος" πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και ανατρέποντας το 22-24 του αγώνα της Βουλγαρίας, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις με ένα γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (11-10), αλλά το δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικό. Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν επιμέρους σκορ 8-1 και έφτασαν δίκαια στο τελικό 28-20.

Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον επόμενο γύρο θα είναι η ρουμανική Κλουζ, η οποία πέρυσι είχε λάβει μέρους στους ομίλους του Champions League.

ΠΑΟΚ: Ανθίτση 1, Παπαδοπούλου 7, Προκοπίδου 9, Μούρνου 3, Στρατάκη 3, Νούλα 4, Παπάζογλου 1, Χατζή, Τζέριτς, Ιωαννίδου, Καρσανίδου, Καβαζοπούλου, Παπαβασιλείου, Παυλίδου, Σελεμίδου.

Ετάρ Ταρνόβο: Μπούρνεβα 4, Μπογκντάνοβα 2, Στεφάνοβα Ζ. 1, Ντιμίτροβα 4, Κότσεβα 8, Κράτσεβα, Αλεξάντροβα, Ντίμοβα, Ντόντσεβα 1, Κράτσεβα, Νικόλοβα, Πάβλοβα, Στεφάνοβα Κ., Στοΐλοβα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...