Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης: Γολγοθάς για Θρύλο και Βουλιαγμένη

Πολύ ισχυρούς αντιπάλους θα βρουν οι ελληνικές ομάδες στο δρόμο τους για το Final 6 της Ευρώπης


Ακόμα και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει «βουνό» για τη Βουλιαγμένη, μετά την κλήρωση της Δευτέρας (14/10), πόσω μάλλον η διάκρισή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αντίπαλος της ομάδας του Τεό Λοράντου (φωτ.), σε διπλούς αγώνες (26/10 και 9/11) θα είναι η σερβική Ραντνίνσκι Κραγκούγεβατς. Το δικό του ανήφορο θ'ανεβεί ο Ολυμπιακός, συμμετέχοντας στον πρώτο όμιλο.

Η Ραντνίσκι είναι η ανερχόμενη δύναμη της Σερβίας, όπως φανερώνει η περσινή κατάκτηση του Euro Cup, και φιλοδοξεί να προκριθεί στην τελική εξάδα του Μαϊου, στη Βαρκελώνη. Ο πρώτος αγώνας της Βουλιαγμένης θα γίνει εκτός έδρας, και η ρεβάνς στο Λαιμό. Εάν προκριθεί ο ΝΟΒ, θα συμπεριληφθεί στο δεύτερο όμιλο, μαζί με Γαλατασαράϊ, Σπαντάου, Μπρέσια, Παρτίζαν και Οραντέα ή Καζάν.
Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να τερματίσει στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ομίλου του, στην περίπτωση που η ισπανική Μπαρτσελονέτα, διοργανώτρια του Final 6, συμπεριληφθεί στην πρώτη τριάδα του ομίλου. Οι άλλες αντίπαλες των ερυθρολεύκων θα είναι οι Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Εγκερ,Πριμόριε ή Ζόλνοκ, Προ Ρέκο ή Ερυθρός Αστέρας. Οι αγώνες των ομίλων θα ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Μαΐου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...