Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Μίτσελ αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ ήταν ευχαριστημένος από αυτά που είδε στο γήπεδο στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια
Περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά αισθάνεται ο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες επιτυχίες. Ο ισπανός τεχνικός ευχήθηκε ο Μήτρογλου να συνεχίσει να σημειώνει και άλλα χατ-τρικ:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και την εικόνα που έδειξαν. Μου αρέσει πολύ αυτό που συμβαίνει με τον Μήτρογλου. Να συνεχίσει και να σημειώνει και άλλα χατ-τρικ. Έχει πετύχει 9 γκολ μόνο σε 7 παιχνίδια. Ο περυσινός παίκτης(Τζιμπούρ) με τα περισσότερα γκολ είχε πετύχει 20. Τώρα είναι πολλά. Ο Μήτρογλου έχει σημειώσει ήδη 12 γκολ χωρίς να υπολογίσουμε τα σημαντικά τέρματα με την εθνική ομάδα. Είδαμε στο παιχνίδι με τη Βέροια τρία διαφορετικά γκολ. Ένα με τρομερή κίνηση, ένα με κεφαλιά και το τρίτο τελείως διαφορετικό. Μας αρέσει γιατί έχει σπουδαία αντίληψη στον αγωνιστικό χώρο. Ένα σαν κλασικός φορ. Το ότι μπορούσε να σκοράρει πολλές φορές το γνώριζα. Ήμουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ισπανία. Το ήξερα. Το θετικό είναι το πως αντιλαμβάνεται το ομαδικό παιχνίδι και έχει ενσωματωθεί στο σύνολο».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε ερώτηση εάν τα τελευταία αποτελέσματα τον κάνουν να νιώθει πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση στον πάγκο, είπε: «Με κάνουν να νιώθω πολύ καλά οι παίκτες. Με κάνουν να νιώθω καλά με το παιχνίδι τους. Όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Φυσικά και νιώθω αυτοπεποίθηση και σιγουριά αλλά για να μην φύγουν αυτά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό με το Αγρίνιο υπήρχε μία αίσθηση πως τα πράγματα θα πήγαιναν άσχημα. Δεν ισχύει αυτό. Δεν μπορεί μία ομάδα να αλλάξει τόσο γρήγορα πρόσωπο. Συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μας ακολουθούν.

Δεν είναι πως είμαστε εμείς οι προπονητές τόσο έξυπνοι ή ικανοί. Το γεγονός πως οι παίκτες κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια δείχνει μια πολύ καλή σχέση με εμάς. Ένα παράδειγμα είναι οι στημένες φάσεις. Έχουμε βάλει 20 γκολ. Τα 6 με 7 είναι από στημένα».

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο επιβλητικό 6-0 στο πρωτάθλημα μετά από την εντυπωσιακή νίκη επί της Αντερλεχτ:« Αυτό είναι το μήνυμα. Κανείς δεν πρέπει να λείπει. Κάναμε μία σπουδαία νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
Η ομάδα νιώθει σιγουριά. Ο κάθε παίκτης που μπαίνει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αυτό δεν το λέω για μένα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πολύ καλά τι τους έχουμε αναθέσει. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουν τι δουλειά τους. Τα λάθη επιτρέπονται. Δεν επιτρέπεται η πρόθεση. Πρέπει οι παίκτες πάντα να πηγαίνουν με καλή πρόθεση. Ξέρουν τι τους ζητάμε και τι να κάνουν. Σίγουρα έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσαμε να πούμε για το παράδειγμα του Μήτρογλου για τα πολλά γκολ που έχει πετύχει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω όμως μόνο για αυτήν την επιτυχία γιατί υπάρχουν και παίκτες από πέρυσι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε».

Ο Μίτσελ έδειξε ότι περιμένει πως και πως τη διακοπή του πρωταθλήματος: « Είναι πολύ καλή στιγμή. Σε πολύ καλή φάση για τους παίκτες. Για μένα το διάλειμμα είναι πολύ καλό. Έχουν αρχίσει να ασπρίζουν τα μαλλιά μου. Αυτή την φορά θα απολαύσουμε αυτό το διάλειμμα».

Την αποθέωση γνώρισε ο Κώστας Μήτρογλου-αναδείχτηκε MVP της συνάντησης- μετά το τέλος του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν θερμά τον μεγάλο πρωταγωνιστή Κώστα Μήτρογλου ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Ο σλοβάκος διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις ανέφερε στα social media: «Τι παιχνίδι ήταν αυτό! Ο Ολυμπιακός εναντίον της Βέροιας 6-0».

Ο Πάολο Μασάντο ανέφερε στο Facebook του: «Αγαπημένη εξάρα την Κυριακή. Προετοιμάζομαι καλά για να γυρίσω πίσω σύντομα».

Ο Μίτσελ έδωσε τρεις ημέρες ρεπό στους παίκτες.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βέροιας Στέφανος Γαϊτάνος δήλωσε:«Το βαρύ σκορ δεν με αποτρέπει από το να πω καλά λόγια για τον Ολυμπιακό τόσο για τον ματς με την Αντερλεχτ, όσο για το παιχνίδι με τη Βέροια. Μου άρεσε και το επίπεδο και το πνεύμα του. Συνήθως μετά από την Ευρώπη οι ομάδες χαλαρώνουν και δεν δίνουν βαρύτητα στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και είχαμε αυτό το βαρύ σκορ. Βαρύ μεν αλλά ρεαλιστικό το να χάνεις από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μας στεναχωρεί αλλά δεν θα κλαίμε. Έχει έρθει νέος προπονητής για να δούμε μία πιο καλή Βέροια στη συνέχεια. Δεν μένω στο βαρύ σκορ. Υπάρχουν κάποια πράγματα αισιόδοξα. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά στο β΄ ημίχρονο δεν τα καταφέραμε. Δεν αντέξαμε. Είμαι όμως αισιόδοξος για την ομάδα. Παίξαμε ανοιχτά. Επειδή έχω λίγες ημέρες στη Βέροια κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα περάσεις στον απόλυτο βαθμό. Χάνοντας με σκορ 2-0 στο ημίχρονο είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια πως δεν μπορείς να πιέσεις για να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να απλωθείς. Παρασύρθηκαν οι παίκτες και έγινε η ζημιά. Δεν πειράζει. Αφήστε τους να τρέξουν. Άλλες ομάδες θα έχουν πρόβλημα με εμάς. Όχι ο Ολυμπιακός».

Ο αμυντικός της Βέροιας Νίκος Γεωργιάδης τόνισε: «Όταν παίζεις στο Καραϊσκάκη με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας πρέπει να πρόσεχες τα νώτα σου. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο β΄ ημίχρονο και το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Όταν τα χάνεις για λίγο ο Ολυμπιακός σε καταπίνει. Αυτό έγινε. Μετά από αυτό τι να περιμένεις. Με τον Άρη και τον ΠΑΣ είναι δύο πολύ σημαντικά ματς. Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε».

Με αφορμή την επιθεώρηση που έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή, ο Ολυμπιακός σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε: «Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια διεξήχθη στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης έλεγχος από μεικτά κλιμάκια του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, του ΙΚΑ και αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρουσία συνδικαλιστών του κλάδου εργαζομένων σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας (security). Σύμφωνα με το δελτίο ελέγχου υπ’ αριθμόν 3157 6/10/2013 βρέθηκαν 122 φύλακες απασχολούμενοι και εγγεγραμμένοι στον επίσημο πίνακα προσωπικού. Για μία ακόμη φορά το Γεώργιος Καραϊσκάκης ήταν υπόδειγμα λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...