Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Νέο χατ τρικ ο Μήτρογλου στην εξάρα του Ολυμπιακού επί της Βέροιας

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει! Ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του 25χρονου διεθνούς φορ τον δεινό σκόρερ. Είναι ο μίστερ χατ-τρικ! 


Ο «Πιστολέρο» έγινε το φόβητρο των αμυντικών της αντίπαλης ομάδας. Τι έκανε πάλι ο Μήτρογλου; Με τρία γκολ που σημείωσε(8΄,20΄, 81΄) και μία ασίστ ήταν ο παίκτης ορχήστρα στο ματς του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τη Βέροια στο Γ. Καραϊσκάκης: 6-0.

Ο Μήτρογλου σπάει όλα τα ρεκόρ. Μέσα σε 35 ημέρες πέτυχε τέσσερα χατ-τρικ! Στα ματς πρωταθλήματος με Λεβαδειακό, Skoda Ξάνθη, Βέροια και με την Αντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μητρο-γκόλ έφθασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και από την 7η αγωνιστική είναι το φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Μετά το νέο χατ-τρικ οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Θύρα 7 φώναξαν ρυθμικά: «Κώστα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι».

Η ομάδα του Μιτσελ μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες (3-0 )ήθελε να δώσει χαρά στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης. Τη χαρά και την ικανοποίηση στον κόσμο τα δίνουν τα γκολ και οι καλές εμφανίσεις. Οι Ερυθρόλευκοι απέδωσαν στο μεγαλύτερο διάστημα καλό ποδόσφαιρο. Τα τρία γκολ τα πρόσφερε ο συνήθης ύποπτος. Ο Μήτρογλου με προβολή ύστερα από σουτ του Μανιάτη έδωσε προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό στο 8΄(1-0). Μετά το γκολ οι οργανωμένοι οπαδοί των νταμπλούχων φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Ο «Πιστολέρο» έκανε για δεύτερη φορά τους φιλάθλους ευτυχισμένους όταν στο 20΄ από σέντρα του Παπάζογλου νίκησε στο αέρα τον στόπερ Τζημογιάννη και με κεφαλιά άφησε …άγαλμα τον γκολκίπερ Αναστασόπουλο γράφοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο για ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 32΄ ,όμως ο Αναστασόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Σαβιόλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Βάις σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Καλτσά μέσα στην περιοχή.

Ο γκολκίπερ Ρομπέρτο χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του Ολυμπιακού όταν πήγε να πάρει τη θέση του κάτω από την εστία στο β΄ ημίχρονο καθώς σε δύο περιπτώσεις αντέδρασε με αποτελεσματικό τρόπο. Σε κοντινό σουτ του Καλτσά(26΄) και σε δυνατό σουτ του Ντα Κόστα(36΄).Ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε μετά το δεύτερο γκολ και μέχρι το 60΄. Η είσοδος του Κάμπελ έδωσε ταχύτητα και ποιότητα στην επίθεση. Ο κοσταρικανός εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ. Στο 63΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό Μήτρογλου, Φουστέρ ο Κάμπελ έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και από κοντά έκανε το 3-0. Ο Κοσταρικανός ήταν δημιουργός του τέταρτου γκολ. Σε παράλληλη σέντρα ο επερχόμενος Μανιάτης νίκησε τον Αναστασόπουλο(71΄). Ο επόπτης Πετρόπουλος σήκωσε το σημαιάκι του και αμέσως το κατέβασε. Δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού καλυπτόταν από τους αμυντικούς της Βέροιας. Στο 81΄ ο Μήτρογλου έκανε τον κόσμο να χειροκροτεί και να λέει : «Τι έκανε ο άνθρωπος;». Πέτυχε το ωραιότερο γκολ της συνάντησης.

Ο «Πιστολέρο» έξω από την περιοχή απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τους Ζεζίνιο, Μπάμπα και με άπιαστο σουτ «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα στο 81΄(5-0). Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Κάμπελ με πλασέ , ύστερα από πάσα του Μήτρογλου(82’).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γ. Κάμπαξης(Εύβοιας). Χαρίστηκε στον Παπάζογλου ο οποίος έδωσε αγκωνιά εκτός φάσης σε αντίπαλο του. Κίτρινη κάρτα: Μανιάτης, Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μετζανί, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης(73΄ Γιαταμπαρέ), Σάμαρης, Φουστέρ, Βάις(61΄ Κάμπελ), Σαβιόλα(66΄ Σέποβιτς) , Μήτρογλου.

ΒΕΡΟΙΑ:Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης(73΄ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Οστόϊτς, Αποστολόπουλος, Μπεν, Καλτσάς, Ντα Κόστα(83΄ Σεντεμέντες), Μρντάκοβιτς(68΄ Πλαβούκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...