Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιώργος Καλαϊτζής παρουσίασε το τελευταίο κεφάλαιο της πλούσιας καριέρας του στο μπάσκετ

Αποτελεί μια από τις πιο σταθερές μετοχές στο χρηματιστήριο του μπάσκετ. Η αξία του όχι μόνο δεν πέφτει, αλλά συνήθως δίνει υπεραξία στις ομάδες που τον εμπιστεύονται.


Αισίως ο Γιώργος Καλαϊτζής συμπληρώνει 19 χρόνια στο μπάσκετ και δεν λέει να το βάλει κάτω. Μάλιστα παρουσιάζοντας το νέο (και τελευταίο όπως λέει) κεφάλαιο της καριέρας του, στην ομάδα του Δούκα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του καθώς τον παρακολουθούσαν ζωντανά και οι τρεις κόρες του!

«Ειλικρινά νοιώθω τυχερός που μπορώ να έχω το φινάλε που θα ονειρευόμουν για μια καριέρα σχεδόν είκοσι χρόνων. Κορυφαίοι παίκτες, με τεράστια προσφορά, δεν τελείωσαν το μπάσκετ όπως τους άρμοζε και αυτό είναι κάτι που με απασχολούσε. Όταν ήρθε η πρόταση από την ομάδα του Δούκα, αισθάνθηκα ευλογημένος γιατί ήταν αυτό που ήθελα.

Να κλείσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που δεν έχει πρωταρχικό στόχο τους τίτλους, αλλά το ήθος και τη δημιουργία σωστών αθλητών και ανθρώπων.

Έπαιξε δε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου το γεγονός ότι εδώ στα εκπαιδευτήρια του συλλόγου, ο αθλητισμός περνά από πολύ μικρή ηλικία ως τρόπος ζωής στα παιδιά και αυτό είναι το σημαντικότερο» τόνισε ο έμπειρος γκάρντ που θέλει όπως λέει: «Να τελειώσω το μπάσκετ, βοηθώντας όσο μπορώ τα νέα παιδιά να βελτιωθούν και να τους μεταλαμπαδεύω κομμάτια από την εμπειρία μου.

Κρατάω καλά μέσα μου τις όμορφες αναμνήσεις από αυτή την καριέρα, που δεν αποτυπώνονται σε φωτογραφίες αλλά σε εικόνες που έχουμε ζήσει μέσα στα αποδυτήρια. Στερήθηκα σίγουρα στιγμές με την οικογένειά μου αλλά δεν τα βάζω στη ζυγαριά γιατί ήταν και ξεχωριστά χρόνια στο μπάσκετ» κατέληξε ο Γιώργος Καλαϊτζής που θυμήθηκε όπως είπε από το βίντεο της παρουσίασής του ότι μπορεί να καρφώνει και έριξε την πάσα στον προπονητή του Γιάννη Γιαννόπουλο που καθόταν δίπλα να τον ξανακάνει να καρφώσει.

«Δεν ξέρω αν θα…καρφώσει αλλά θα βοηθήσει τα μέγιστα. Τον ξέρω από 13 χρονών που τον είχα γνωρίσει με κόκκινα μαλλάκια !» πρόσθεσε ο κόουτς, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Δούκας ήταν σαφής:

«Εδώ και 35 χρόνια η φιλοσοφία της οικογένειας ήταν να επενδύσουμε και στον αθλητισμό με στόχο τη δημιουργία αθλητών πρότυπων για το ήθος και το χαρακτήρα τους και όχι μόνο πρωταθλητών. Νοιώθουμε ιδιαίτερα ευχάριστα λοιπόν που θα έχουμε κοντά μας έναν τόσο σημαντικό αθλητή που διαθέτει και τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...