Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Ισόπαλο το Κρητικό ντέρμπι


Ο Εργοτέλης συνέχισε το αήττητο σερί του, αφού έμεινε όρθιος και στο "Γεντί Κουλέ", με τον ΟΦΗ να αποσπά ισοπαλία 1-1. Ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους, ο Παπάζογλου ισοφάρισε για τους Ομιλίτες, που είχαν και δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη, αλλά τελικά οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Χωρίς νίκη παραμένουν οι ασπρόμαυροι.

Ο Σα Πίντο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ παρέταξε τους ασπρόμαυρους με 4-2-3-1 με νέα πρόσωπα. Ο Δασκαλάκης κάτω από τα δοκάρια, Μπούρμπος, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά), Κάλαϊτζιτς και Βερόν στα χαφ, Περογαμβράκης, Γκαλέτι, Φραγκουλάκης η τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον Εργοτέλη με 4-2-3-1. Ο Αθανασίου κάτω από τα γκολπόστ, οι Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής και Πίτσος στην άμυνα, Καρντόσο, Πελέ τα αμυντικά χαφ, Μπαντιμπανγκά Χαντί και Ρομάνο η τριπλέτα πίσω από τον Διαμαντάκο που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με μακρινό σουτ του Φραγκουλάκη στο 26', που έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Αθανασίου, ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο Γεντί Κουλέ. Δύο λεπτά μετά την ευκαιρία του ΟΦΗ, στο 28', ο Ρομάνο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Χαντί, αυτός έκανε την κάθετη για τον Διαμαντάκο, ο οποίος με άριστη εκτέλεση αιφνδίασε τον Δασκαλάκη κάνοντας το 0-1 και πανηγυρίζοντας... πυροβολώντας!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41', μετά από κόρνερ του Γκαλέτι, ο Παπάζογλου κέρδισε στον αέρα τον Σαρρή και εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Αθανασίου για να πετύχει το 1-1 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους των ασπρόμαυρων.

Με τον Κουτσιανικούλη στη θέση του Γκαλέτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΟΦΗ, ενώ ο Εργοτέλης δεν έκανε κάποια αλλαγή.

Στο 56' ο Φραγκουλάκης με ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνει τον Αθανασίου σε ασταθή επέμβαση και πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη που πλάσαρε τον Αθανασίου, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο ΟΦΗ έψαχνε το γκολ της νίκης και στο 76' έχασε νέα καλή ευκαιρία, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπάζογλου έκανε την κίνηση προς τη μπάλα, αλλά το πλασέ του ήταν... άψυχο με αποτέλεσμα ο Αθανασίου να μπλοκάρει.

Ο Εργοτέλης απάντησε στο 77' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πελέ, με την μπάλα να περνά πάνω από το τείχος και λίγο άουτ από το δεξί παραθυράκι του Δασκαλάκη.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν (56' Ζε Εντουάρντο), Τριποτσέρης, Ζόρο (68' λ.τ. Ζβασίγια), Γκαλέτι (46' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κάλαιτζιτς, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Μιλιάζες.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Πελέ (90' Κοζορώνης), Ρομάνο, Μεχία, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά (76' Μπουχαλάκης), Χαντί (90' Χαλκιαδάκης), Διαμαντάκος.



sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...