Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο έμπειρος Τζιόλης και ο υπό επιτήρηση Σπυρόπουλος

Ο ΠΑΟΚ είναι η έβδομη ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης κατά την τελευταία εξαετία. 


Ο 28χρονος κεντρικός μέσος, ο οποίος εξελίχθηκε σε γυρολόγο των γηπέδων, προσπαθεί να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του, που τα τελευταία χρόνια υπήρξε κατώτερη των προσδοκιών και των υποσχέσεων που είχε δώσει σε ηλικία μόλις 17 ετών. 

Πρωτοεμφανίστηκε στον Πανιώνιο το 2002 και έπειτα από μια τριετία πήρε μεταγραφή (μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο) για τον Παναθηναϊκό, όπου παρουσιάστηκε ως ο πληθωρικός χαφ (λόγω σωματοδομής αλλά και ποδοσφαιρικών στοιχείων) γύρω από τον οποίο θα χτιζόταν το Τριφύλλι του μέλλοντος.

Η συνέχεια όμως δεν υπήρξε ανάλογη, καθώς οι συνεχείς αποτυχίες των Πρασίνων σε όλα τα επίπεδα επέφεραν και τη ρήξη της εξοργισμένης εξέδρας (λόγω της ανοιχτής κόντρας με τον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη) με ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρήθηκαν «λούζερ». 

Ο Τζιόλης εκδιώχθηκε από το Τριφύλλι τον Ιανουάριο του 2010, κι ενώ οι οπαδοί τον έβριζαν εν χορώ στα ελάχιστα ματς που αγωνίστηκε, και συνέχισε ανεπιτυχώς την καριέρα του σε Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό και ΑΠΟΕΛ. Επί του παρόντος πάντως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος του εμπιστεύεται τη νευραλγική και απαιτητική θέση του αμυντικού μέσου. Ακόμη όμως δίνει μάχη για να γίνει το ίδιο αποδεκτός και από την εξέδρα της Τούμπας.

Το ίδιο ισχύει και για ακόμη έναν πρώην Πράσινο, τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος επίσης έφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο χειμώνα και αφού προηγουμένως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ υπήρξε κλίμα εμφυλίου για τα... μάτια του. 

Ο 30χρονος μπακ έπειτα από μια πενταετία στο Τριφύλλι (2008-2013), έκανε ένα σύντομο ανεπιτυχές πέρασμα από την ιταλική Κιέβο Βερόνα προτού πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, και εκεί όμως ήρθε σε ρήξη με τον Στέφενς και τέθηκε εκτός ομάδας. 

Ο διεθνής μπακ μόλις προ ολίγων ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά πλέον έχει μπροστά του τον αειθαλή Λίνο και τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Τζαβέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...