Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Νίκη στις καθυστερήσεις για ΠΑΟΚ με Εργοτέλη

Ο ΠΑΟΚ είδε το «χάρο με τα μάτια του» στην Τούμπα, απέναντι στον Εργοτέλη που προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με τον Βερπακόφσκις, αλλά ένα φάουλ του Βούκιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 2-1 στο Δικέφαλο, αφού στο ενδιάμεσο (64΄) είχε ισοφαρίσει ο Κατσουράνης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία ύστερα από 10 αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν βεβαίως μπροστά τους το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουμπ Στέφενς χρησιμοποίησε τον Κώστα Κατσουράνη στα χαφ και τον Γιώργο Κατσικά σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ενώ στον αντίποδα, ο Γιάννης Πετράκης έδωσε για πρώτη φορά εφέτος φανέλα βασικού στον Μάρις Βερπακόφσκις.

Η βαθμολογία και τα στατιστικά της Super League
Με εξαίρεση μία κεφαλιά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 4ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και το πλήρωσε. Η αργή ανασταλτική αντίδραση των παικτών του στο 13ο λεπτό είχε ως αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να βγει με αξιώσεις στην κόντρα και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης να δώσει έτοιμο γκολ στον Βερπακόφσκις που δεν λάθεψε.

Η συντριπτική κατοχή των γηπεδούχων, πάντως, δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού συν τοις άλλοις ο Γρηγόρης Αθανασίου έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις. Η τύχη, εξάλλου, δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Στέφενς, καθώς τραυματίστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ στο 35ο λεπτό.

Όσο περνούσε η ώρα ο "δικέφαλος" κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αύξανε τις τελικές του προσπάθειες. Η είσοδος του Ζβόνιμιρ Βούκιτς τόνωσε τη μεσοεπιθετική γραμμή του και στο 64ο λεπτό ο Κώστας Κατσουράνης ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασιέλ Λίνο.

Στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να αντέξει στην πίεση, εν τέλει όμως, δεν τα κατάφερε. Αφού προηγήθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες, ο Βούκιτς εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

13ο λεπτό ΓΚΟΛ: Έπειτα από αντεπίθεση, ο Μπουχαλάκης έκανε την πάσα με το εξωτερικό και ο Βερπακόφσκις με προβολή άνοιξε το σκορ.

23ο λεπτό: Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πελέ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

25ο λεπτό: Αξιόλογο σουτ του Λούκας, ο Αθανασίου απέκρουσε.

39ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Νίνη, ο Αθανασίου το εξουδετέρωσε.

48ο λεπτό: Κεφαλιά του Σαλπιγγίδη, η μπάλα άουτ.

51ο λεπτό: Σουτ του Νίνη, δεν βρήκε στόχο.

60ό λεπτό: Ο Βούκιτς έστειλε την προειδοποιητική βολή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

64ο λεπτό ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Κατσουράνης με κεφαλιά ισοφάρισε.

71ο λεπτό: Ο Πελέ έκανε το σουτ, ο Χακόμπο έδιωξε απρόσεκτα, αλλά ο Διαμαντάκος δεν κατάφερε να σκοράρει.

86ο λεπτό: Καλή προσπάθεια o Νέτσιντ, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά αστόχησε.

94ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Βούκιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ (35' Λόπεθ), Κατσικάς, Κατσουράνης, Λαζάρ, Νίνης (53' Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75' Νέτσιντ).

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69' Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (81' Σαρρής), Χαντί, Βερπακόφσκις (74' Ρομάνο), Διαμαντάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...