Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κατάσκοποι τσεκάρουν τους Σάμαρη, Μήτρογλου και Μανωλά του Ολυμπιακού

Tρεις Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων και εκπρόσωποι τους θα τους κατασκοπεύσουν στα δύο ντέρμπι πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και με την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο γαλλικές ομάδες η Μαρσέιγ και η Μονακό γλυκοκοιτάζουν τους Ανδρέα Σάμαρη, Κώστα Μανωλά, αντίστοιχα και ένας αγγλικός σύλλογος, η Λίβερπουλ έχει στο στόχαστρο της τον Κώστα Μήτρογλου.

Εκπρόσωπος της Μαρσέιγ αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και να κρατήσει σημειώσεις για τον φορμαρισμένο Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στην Ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Εξάλλου στη Λεωφόρο αναμένεται να βρεθεί ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λίβερπουλ Ντέιβ Φάλοους για περάσει από το μικροσκόπιο τον Κώστα Μήτρογλου.
Οσον αφορά τον Μανωλά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Μονακό, Φούλαμ.

Να σημειωθεί ότι οι Μαρσέιγ, Μονακό, Λίβερπουλ δεν είναι οι μοναδικές ομάδες οι οποίες φλερτάρουν με τους Μήτρογλου, Σάμαρη, Μανωλά.
Αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους τρεις Ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

Ο Εντινγκά

Το πρώτο του ντέρμπι στον Ολυμπιακό θέλει να ζήσει έντονα ο Ντελβίν Εντνιγκά. Ο γκονγκολέζος αμυντικός μέσος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος του Παναθηναϊκού και θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο και αναφέρθηκε στους τρεις σημαντικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα του με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ.

«Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν μπροστά πολλές αγωνιστικές για να διορθώσουμε τυχόν λάθη μας», τόνισε στη Nova ο Εντινγκά.

Ο 25χρονος χαφ έδωσε σύνθημα νίκης και στις τρεις συναντήσεις: « Είναι σημαντικά ματς και για το γόητρο του συλλόγου. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα».
Πώς περιμένει ο Εντινγκά το ματς με τον Παναθηναϊκό;
«Το περιμένω πως και πως αυτό το ντέρμπι. Έχω ακούσει πολλά πράγματα. Θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι που θα έχω την ευκαιρία να ζήσω. Ήδη έχω ακούσει πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ θερμή. Γνωρίζω ότι η αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και το πόσο σημαντικό είναι αυτή η συνάντηση. . Όπως και να 'χει πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Και εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το ματς».

Οσον αφορά τη διαφορά των 11 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες, ο αφρικανός μέσος είπε:«Νομίζω πως το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος απ' τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που παραδέχονται άπαντες στην Ελλάδα. Αυτό, όμως, δεν έχει σημασία. Τη στιγμή που σφυρίζει ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα, όλα αυτά παύουν να ισχύουν. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε ανώτεροι απ' τον Παναθηναϊκό. Να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση μας».

Ο Εντινγκά αναφερόμενος στο θέμα προσαρμογής του στον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα έχει περάσει πάρα πολύ ευχάριστα. Κάνω καλές προπονήσεις σε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Προσπαθώ να ενταχθώ όσο καλύτερα γίνεται στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προσπαθώ να μάθω αγγλικά. Κάνω μαθήματα ώστε να μπορώ να συνεννοούμαι με ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο με τους συμπαίκτες μου που μιλούν γαλλικά. Έπαιξα κόντρα στον Φωκικό, πέτυχα ένα ωραίο γκολ. Ένιωσα πολύ ωραία. Νομίζω πως είναι στο χέρι μου να συνεχίσω να δουλεύω. Να συνεχίσω να προσαρμόζομαι εδώ στον Ολυμπιακό. Και να δίνω όλο και περισσότερα για την ομάδα».

Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ντομίνγκες, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και τους ανέτοιμους Μπονγκ, Τόρες. Ο ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει στη Λεωφόρο τους Ρομπέρο, Σαλίνο(Παπάζογλου), Μανωλά, Σιόβα, Χολέβα, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου. Σε περίπτωση που προτιμήσει στο βασικό σχήμα τον Βάις, ο Φουστέρ θα παίξει στον άξονα, πίσω από τον Μήτρογλου και ο Σαβιόλα θα αποτελέσει το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης(βράδυ της Παρασκευής)ο Μίτσελ θα επιλέξει την αποστολή. Δεν αποκλείεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη να βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τόνωσης του ηθικού τους. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και έξτρα πριμ σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι νικήσουν τα τρία ματς με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...