Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Εθνική Ελλάδος: Μια στάση στο Βουκουρέστι πριν πετάξει για Βραζιλία

Με στόχο να επιστρέψει με σφραγισμένο το διαβατήριο στις αποσκευές της για τα τελικά του Μουντιάλ 2014, αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την Ρουμανία
Με την ελπίδα πώς θα σφραγίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναχώρησε την Δευτέρα (18/11), στις 11 το πρωί, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Βουκουρέστι, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία (21:00).


Οι διεθνείς μας γνωρίζουν καλά τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουν στο πανέμορφο Αρένα Νασιονάλα, κάτι που επισήμανε και ο Φερνάντο Σάντος λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Ρουμανία, καθώς ζήτησε από τους παίκτες  να μην επηρεαστούν και να κάνουν το παιχνίδι τους, όπως συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη».  


Με δεδομένη την απουσία του Κώστα Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καραγκούνης. Ο διεθνής άσος της Φούλαμ, θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, καθώς τόσο η εμπειρία του όσο και η δυνατότητα να κρατήσει την μπάλα σε δύσκολες φάσεις είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θέλει ο Σάντος για την δύσκολη αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής. Έτσι όπως όλα δείχνουν την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης, με  στόπερ τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και ο Δημήτρης Σιόβας, αριστερά στην άμυνα ο Χοσέ Χολέβας και δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Καραγκούνης, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γιώργο Σαμαρά (αριστερά), Δημήτρη Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή.

*** Σήμερα ξεκινάει και η μαζική μετακίνηση των Ελλήνων φιλάθλων, που θα ταξιδέψουν για να συμπαρασταθούν στη δύσκολη προσπάθεια των διεθνών. Η ΕΠΟ θα διαθέσει 1.700 εισιτήρια, που εξασφάλισε, σε όσους έχουν κάνει κράτηση!

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας:

Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα , Παπασταθόπουλος , Τζαβέλλας , Μανωλάς , Χολέμπας,Ταχτσίδης,Τζιόλης , Μανιάτης, Σιόβας , Σάμαρης , Καραγκούνης , Κατσουράνης , Κονέ , Νίνης , Φορτούνης , Χριστοδουλόπουλος , Σαλπιγγίδης , Σαμαράς , Μήτρογλου , Γκέκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...