Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο πανηγυρισμός του Φερνάντο Σάντος (VIDEO)

Δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Φερνάντο Σάντος έτρεξε μόνος του προς την εξέδρα με τους φιλάθλους της Ελλάδας και πανηγυρίσε έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει δηλώσει ότι αισθάνεται Ελληνας. Φυσιολογικό ήταν, λοιπόν, να πανηγυρίσει σαν... Ελληνας!


Ο Πορτογάλος προπονητής ξέσπασε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και όπως θα δείτε στο σχετικό video πανηγύρισε με σφιγμένη τη γροθιά προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι Ελληνες φίλαθλοι.


Πανηγυρισμοί ποδοσφαιριστών και Σάντος by Super-Ball
Πανηγυρισμοί για τη μεγάλη πρόκριση by Super-Ball


Συγχαρητήρια από Αντώνη Σαμαρά στην Εθνική Ελλάδας

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου και τον προπονητή της Φερνάντο Σάντος, απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (1-1) που οριστικοποίησε την παρουσία της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας όπου το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Μώραλης: "Συνέχεια στην παράδοση που ξεκίνησε το 2004"

Σε συγχαρητήρια δήλωση για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας, εκ μέρους του Δ.Σ. της Super League, προέβη ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας για την παράδοση των μεγάλων επιτυχιών που ξεκίνησε το 2004.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League, Γιάννη Μώραλη:

"Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της Super League για την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι ποδοσφαιριστές σημείωσαν μια ακόμα τεράστια επιτυχία φέρνοντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση, το Μουντιάλ, συνεχίζοντας την "παράδοση" που έχουν ξεκινήσει από το 2004.

Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της Εθνικής μας Ομάδας, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΕΠΟ για τη χαρά που συνεχίζουν να προσφέρουν στους Έλληνες φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...