Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Φτάνει πια, έχουμε και οικογένειες» λένε οι παρατηρητές διαιτησίας

ΚΥΡΟΣ ΒΑΣΑΡΑΣ
Θυμωμένοι και αγανακτισμένοι είναι οι παρατηρητές διαιτησίας της Σούπερ Λιγκ με την άνανδρη επίθεση κατά του Κύρου Βασάρα, που αποτέλεσε συνέχεια και άλλων κτυπημάτων κατά ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο της διαιτησίας. Μέσω ανακοίνωσης, οι παρατηρητές καταδικάζουν την επίθεση στον Βασάρα και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για να αποφευχθούν παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση: «Η άνανδρη και δολοφονική επίθεση στον συνάδελφό μας Κύρο Βασάρα (που δυστυχώς είναι η συνέχεια κι άλλων άνανδρων κτυπημάτων σε άλλους συναδέλφους) αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής στον διαιτητικό χώρο.Το κτύπημα αυτό σε άνθρωπο (με τεράστια και τα περισσότερα απ’ όλους διαιτητικά επιτεύγματα) ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της ανάπτυξης της διαιτησίας στην χώρα μας, με την εκπαίδευση και παρακολούθηση της εξέλιξης των διαιτητών μας αποτελεί κτύπημα προς όλους μας.

Εμείς λοιπόν οι παρατηρητές της Superleague, ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον συνάδελφό μας καταθέτουμε τον θυμό μας και την αγανάκτησή μας. Έχοντας περάσει και από τον δύσκολο ρόλο του εν ενεργεία διαιτητή κι έχοντας την εμπειρία αντίληψης και κρίσης τέτοιων φαινομένων και κτυπημάτων, συμπεραίνουμε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο.

Ο διαιτητικός χώρος επί καθημερινής βάσεως δέχεται από διάφορους κύκλους πολλούς μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δέχεται την γενική απαξίωση και τέλος δέχεται κι αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις. Φτάνει πια. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας πως και εμείς οι διαιτητές είμαστε άνθρωποι.

Έχουμε οικογένειες και μας περιμένουν τα παιδιά μας για να γυρίσουμε από τα γήπεδα. Θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να λάβουν δραστικά μέτρα να σταματήσει αυτή η ατμόσφαιρα τρόμου που ενδεχομένως ορισμένοι θέλουν να επικρατεί και στο τέλος να προστατέψουν το άθλημα που λένε ότι αγαπούν και υπηρετούν για να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε και θύματα. Αλλά τότε για όλους, θα είναι πολύ αργά.

Οι παρατηρητές Superleague

Ζωγράφος Χριστόφορος
Σκουφίτσας Βασίλειος
Σωμαρακάκης Φραγκίσκος
Καλύβας Δημήτριος
Γκαϊτατζής Θόδωρος
Μπριάκος Αθανάσιος
Χατζής Ηλίας
Μαζαράκης Γεράσιμος
Παπατριανταφύλλου Εμμανουήλ
Δούρος Γιώργος
Γιανναδάκης Εμμανουήλ
Μπισογιάννης Ιωάννης
Βέλλιος Αθανάσιος
Τσαχειλίδης Ιωάννης
Νταμπώσης Δημήτριος
Αμυγδάλης Γεώργιος
Μιντιούρης Ναούμ
Σπυρόπουλος Ιωάννης
Σίπκας Αντώνιος
Μπίκας Γεώργιος».
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...