Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαιρετική μπάλα και 2-0 από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και κέρδισε ...μόνο με 2-0 τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης. Τζιμπούρ (26') και Καφές (70') πέτυχαν τα γκολ σε ματς με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο 80' για μια ...κάρτα ο Μπάγεβιτς κλώτσησε εκνευρισμένος την μπάλα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Αμπάρκιολη.

Το φιλμ του αγώνα

6' Ο Σκόκο εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Τζιμπούρ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γεωργιάδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή.
7' Ο Λυμπερόπουλος έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έβγαλε μόνο του τον Μπερνς, αλλά ο Ράντμαν απέκρουσε το πλασέ του Αυστραλού.
17' Ο Σκόκο δέχτηκε την πάσα του Λυμπερόπουλου, μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Πανσερραϊκού και σούταρε διαγώνια, αλλά ο Ράντμπαν απέκρουσε.
26' ΓΚΟΛ (1-0). Ο Λυμπερόπουλος βρήκε με κάθετη πάσα τον Τζιμπούρ, αυτός κοντρόλαρε, απέφυγε το μαρκάρισμα του Άμο και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ράντμαν.
34' Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόκο και αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ράντμαν.
41' Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Άμο πήρε την κεφαλιά, αλλά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
58' ΔΟΚΑΡΙ. Ο Σκόκο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Ράντμαν την απέκρουσε και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του.
70’ ΓΚΟΛ (2-0). Ο Τζιμπούρ έδωσε στον Λυμπερόπουλο, αυτός έστρωσε στον Καφέ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια και εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού έκανε το 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 26' Τζιμπούρ, 70’ Καφές
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάκος-Λεοζίνιο, Ντιόγκο, Κάστρο
ΚΟΚΚΙΝΗ: 80’ Μπάγεβιτς.

ΑΕΚ (Ντ. Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος (83’ Ντιόπ), Καφές, Μπερνς (67’ Πατσατζόγλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (90’ Λεονάρντο), Τζιμπούρ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντρ. Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρες, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Άμο, Κάστρο, Λεοζίνιο (77’ Νταλέ), Μπέλιτς (64’ Τάντιτς), Σουμπίνιο (57’ Αμπυμπακαρί), Γεωργιάδης, Βρούτσινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...