Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Γκαλέτι: «Ελπίζω σε λύση, θα είμαι για πάντα οπαδός του Ολυμπιακού»


Ο Αργεντινός πρώην αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι, τοποθετήθηκε με δήλωσή του -όπως είχε προαναγγείλει- για το θέμα που προέκυψε με τη λύση του συμβολαίου του.

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον οποίο υπήρξε αμοιβαία αγάπη όπως ανέφερε ο ίδιος στην ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε ότι τον στενοχωρεί ιδιαίτερα που βγαίνει αυτή η εικόνα προς τα έξω σημειώνοντας ότι μέλημα του ιδίου είναι να βρεθεί λύση με την ομάδα στην οποία έζησε κάποια από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα επιθυμούσα πιο πολύ από οτιδήποτε, να συνεχίσω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα. Προσπάθησα πάρα πολύ να επανέλθω αλλά δυστυχώς δεν το κατόρθωσα. Αν και δεν θα φορέσω πια την φανέλα με το "7", δεν θα πάψω να είμαι ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού για πάντα. Όπου και αν βρεθώ θα λέω πάντα τα καλύτερα για την ομάδα και τους φιλάθλους της, οι οποίοι μου έδειξαν τόση αγάπη» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο πρώην αγαπημένος της «κόκκινης εξέδρας».

Ο πρώην αρχηγός του Oλυμπιακού καταλήγει στην μακροσκελή ανακοίνωση με την ευχή να έχει αίσιο τέλος η ιστορία: «Θέλω να σημειώσω πως ποτέ δεν απείλησα με καταγγελίες και, αντίθετα, ελπίζω έστω και αργοπορημένα να βρεθεί η λύση γιατί δεν θα μου άρεσε όλα όσα έζησα στον Πειραιά αυτά τα χρόνια (που ήταν από τα καλύτερα στην ποδοσφαιρικής και όχι μόνο ζωής μου) να στραβώσουν στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...