Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σκουρτόπουλος νέος προπονητής του Πανελληνίου

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου ανέλαβε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος θα έχει άμεσους συνεργάτες του, τους Ηλία Καντζούρη και Βασίλη Γεραγωτέλη. Ο 45χρονος κόουτς διαδέχθηκε στον πάγκο των «ολυμπιονικών» τον Ηλία Ζούρο που παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Σκουρτόπουλος επιστρέφει στον Πανελλήνιο μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς τη σεζόν 2005-2006 ήταν βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο νέος κόουτς των «ολυμπιονικών» δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πανελλήνιο, σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, και είναι τιμή για μένα που μου δίνει την ευκαιρία να την καθοδηγήσω σε μία δύσκολη και μεταβατική χρονιά για όλους».

Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής το 1996 από το Αιγάλεω και μετά από δύο χρόνια ανέλαβε τη Δάφνη Δαφνίου για μια σεζόν. Την περίοδο 1999-2000 εργάστηκε στον ΟΦΗ και στη συνέχεια για πέντε χρόνια ήταν βοηθός των Ίβκοβιτς, Σάκοτα και Κατσικάρη στην ΑΕΚ. Το 2005 πήγε για μια χρονιά βοηθός του Πεδουλάκη στον Πανελλήνιο, ενώ το 2006 ανέλαβε το Αιγάλεω όπου έμεινε μέχρι το Νοέμβριο του 2008. Την περσινή χρονιά ήταν στον πάγκο του Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...