Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - Κόκκαλης & Μαρινάκης: «δεν φοβόμαστε κανέναν»


Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασαν χθες οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης στη χθεσινή του συνάντηση, με αφορμή και την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία του Παναθηναϊκού και τα όσα ακούστηκαν. Οι δύο ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων» εξέφρασαν την αισιοδοξία τους και έθεσαν τον στόχο της φετινής σεζόν: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Να παίξουμε την μπάλα μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Από εμάς εξαρτάται και μόνο, δεν έχουμε αντίπαλο ούτε μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο. Η αρχή για τον τίτλο θα γίνει σήμερα (χθες)», ανέφερα χαρακτηριστικά πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών.
Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες, εκτός από τα τρέχοντα ζητήματα, συζήτησαν ουσιαστικά για την ΕΠΟ και τη διαιτησία και για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για να προστατευθεί η ομάδα.
Κουβέντα έγινε και για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αλλά και της υπόθεσης του «Γ. Καραϊσκάκης και της μεταβίβασης του 50% από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τα πλάνα του Βαλβέρδε Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο άδειο «Καραϊσκάκη» την Κέρκυρα και θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει τους παίκτες του με σύστημα 4-4-1-1, και κατά πάσα πιθανότητα, θα αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον ανασταλτικό χαφ, Μοϊσές Ουρτάδο.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ, με τον Σουηδό στόπερ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ύστερα από την τιμωρία του. Στην θέση του δεξιού μπακ θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ αριστερά θα καλύψει τα μετώπισθεν ο Χοσέ Χολέμπας.
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μοϊσές Ουρτάδο και στον άξονα το δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντουντού Σεαρένσε και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Βραζιλιάνο σε ρόλο "κόφτη" και τον Αργεντινό σε δημιουργικές αρμοδιότητες. Στα άκρα, ο Άλμπερτ Ριέρα θα παίξει στα αριστερά, ενώ σε ρόλο δεξιού-χαφ εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον σέντερ φορ, θα ξεκινήσει ο Νταβίντ Φουστέρ. Κορυφή στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, θα παίξει ο Κώστας Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...