Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η Λάρισα «κόλλησε» στο μηδέν

Η Λάρισα δεν αξιοποίησε την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0 στο Αλκαζάρ, με αντίπαλο μια Καβάλα που είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς.

Το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, πρόσφερε ελάχιστες συγκινήσεις στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο. Ο Γκέρεμι έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά επιθετικά ήταν φλύαρη και δεν ολοκλήρωνε τις προσπάθειες της.

Περίπου το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λάρισα πάντως να πιέζει περισσότερο και να έχει τη μεγάλη ευκαιρία στο 74' με το σουτ του Ρομέου στο δοκάρι. Σε γενικές γραμμές η Καβάλα πήρε σχετικά άνετα το βαθμό της ισοπαλίας με το παθητικό παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

5' Ο Γκέρεμι από καλή θέση επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
34': Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από τον β' βοηθό του Τσινιάρη, Γρεβένη, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ του Βενετίδη, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μετίν.
50’ Ο Αμπντούν σούταρε από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
60' Σε καλό σουτ του Πετκάκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
72' ΔΟΚΑΡΙ. Σε ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ρομέου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, έσκασε στο χορτάρι κι απομακρύνθηκε από τους Καβαλιώτες.
77' Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μετίν ο Γκαλίνοβιτς έπεσε στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ.
78' Ο Βελάσκο παραλίγο να γίνει μοιραίος για την ομάδα του, καθώς επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στον Βιέρα με το κεφάλι με τη μπάλα να περνάει τελικά ελάχιστα έξω σε κόρνερ!
83': Οι γηπεδούχοι άλλαξαν  ωραία τη μπάλα, ο Βελάσκο ήταν ο τελευταίος αποδέκτης κι αφού άδειασε τον Οικονόμου μπήκε στην περιοχή, σούταρε διαγώνια, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
93' Σέντρα από τον Βελάσκο, Γκαλίνοβιτς πραγματοποίησε κακή έξοδο, έχασε την μπάλα που κατέληξε στον Βενετίδη, ο οποίος από καλή θέση σούταρε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βελάσκο-Νταρσεβίλ, Ντιέ, Οικονόμου, Αλεξάντροβιτς

ΛΑΡΙΣΑ (Γ. Παπακώστας): Βιέρα, Βελάσκο, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι, Ρομέου, Μπλάζεκ (65’ Πούρι), Μετίν, Κανόμπιο (56’ Μακίνουα),Κουζέν.
ΚΑΒΑΛΑ (Ντ. Όκουκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ (90’ Θεοδωρέλλης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Νταρσεβίλ, Ονουάτσι (66’ Αλεξάντροβιτς), Ογκμπέτσε (46’ Βουξίτσεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...