Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

«Φιλική» νίκη Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό σε φιλικό στη Θεσσαλονίκη - μετά το 67-77 επί του ΠΑΟΚ, αφού κέρδισε σήμερα τον Άρη με 70-90. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος, ενώ απουσίαζαν οι Τάκερ, Σκορδίλης απ' τον Άρη και οι Τεόντοσιτς, Κέσελι απ' τον Ολυμπιακό.
Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο τεχνικός των «κιτρίνων» Σαρόν Ντρούκερ δήλωσε:
«η σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα τα οποία συνδυάστηκαν και με πολύ καλή άμυνα. Παίξαμε ομαδικά και οι παίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιγνίδι. Κυρίως ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Κρατάμε τα σημεία εκείνα στα οποία ήμασταν καλοί ώστε να τα διατηρήσουμε στον ίδιο βαθμό και στη συνέχεια. Τέλος όπως προανέφερα ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να δούμε σε τί κατάσταση βρισκόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».
Διαιτητές: Τανατζής, Γκούμας, Πανταζής
Τα Δεκάλεπτα: 19-18, 33-36, 56-61, 70-90.
Οι συνθέσεις:
Άρης: Πιρς 6π., 2ασ., Χατζηβρέττας 15π., 1ρ., Ταπούτος 10π. 1ασ., Ντάνστον 5π., 2ρ., Μπορόβνιακ 8π.,1ασ.,3ρ., Χρυσικόπουλος 14π.,2ρ., Μούρτος, Τσαϊρέλης 7π.,2ρ., Κουμπούρας 5π.,2ασ.
Ολυμπιακός: Λούκας 5π., Παπαλουκάς 5, Έρτζεγκ 7π., Παπανικολάου 9π., Μαυροκεφαλίδης 21π., Νεστέροβιτς 6π., Σλούκας 10π., Καραθανάσης, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 20π., Πελεκάνος 7π .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...