Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ισοπαλία σε Τρίπολη και Περιστέρι

Χωρίς νικητή  τέλειωσαν τα παιχνίδια Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ (0-0) και Ατρομήτου-Ηρακλή (1-1).

Στην Τρίπολη λοιπόν, οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 50' λόγω αποβολής του Ουντότζι, αλλά έχασαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία όταν ο Κρέσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ροτζέριο (85' ). Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν σωστά οργανωμένοι στην άμυνα.  

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς(39' Ουντότζι), Ρομπέρτο(68' Ρούμπιλ), Ροτζέριο(86' Φορτούνης), Καρέρα

ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς(68' Κουτσιανικούλης), Φιλομένο(50' Παπάζογλου)

***Ισοπαλία και στο Περιστέρι (1-1), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό στο τέλος! Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Περόνε στο 63' , αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 89' με τον Σολτάνι! Ο τελευταίος, ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης ανατροπής και της νίκης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο 91' αποβλήθηκε από το διαιτητή Θάνο (Γρεβενών), με δεύτερη κίτρινη, ο Αναστασάκος.  
Ατρόμητος:  Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (71' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Καραγκούνης (62' Μπρίτο), Καμαρά, Περόνε (83' Αναστασάκος).

Ηρακλής:  Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός (66' Σολτάνι), Κομπαγιάσι (67' Πίτου Γκαρσία), Σίσιτς (72' Βέλλιος), Μάρα, Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...