Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνείται το «κέρατο» ο Κασίγιας

Έξω φρενών είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να απάτησε την σύντροφό του με καλλίγραμμο μοντέλο από την Αργεντινή. «Δεν την έχω δει και δεν της έχω μιλήσει ποτέ», αναφέρει για το μοντέλο σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Κασίγιας και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο σέξι ποδοσφαιριστής  και η «ζουμερή» ξανθιά Λουτσιάνα Σαλαζάρ πέρασαν μια νύχτα πάθους πριν το φιλικό παιχνίδι Ισπανίας - Αργεντινής.
Βαρέως το πήρε ο Κασίγιας, που με επίσημη ανακοίνωση έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα. Βλέπετε, είναι και η σχέση του με την γοητευτική αθλητικογράφο Σάρα Καρμπονέρο στη μέση...
«Πρόκειται για πληροφορίες πλήρως ψευδείς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως ο γκολκίπερ δεν γνωρίζει καν το μοντέλο και ότι οι νομικοί του εκπρόσωποι «έχουν λάβει εντολή να κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του περιοδικού που δημοσίευσε αρχικά αυτό το ψέμα».
Πάντως, η Λουτσιάνα έχει... προϊστορία με την Ρεάλ, αφού είχε ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη του Κασίγιας, ΓκονζάλοΙγκουάιν, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει υποκύψει στη γοητεία της... VIDEO ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...