Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τυφλή οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Aris reImage via WikipediaΗ αρχή μπορεί να είναι ένα σύνθημα που γράφηκε στην αερογέφυρα της εισόδου της Θεσσαλονίκης από τη Χαλκιδική.

Το σύνθημα γράφηκε από οπαδούς του ΑΡΗ, σβήστηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ και ξαναγράφηκε από οπαδούς του ΑΡΗ, οι οποίο μάλιστα αποφάσισαν να το «φυλάνε» κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μην ξανασβηστεί.

Την κατάσταση υποδαύλισαν διάφορα sites και blogs με τη διαρκή παράθεση του θέματος, με τις αντίστοιχες εννοείται φωτογραφίες.

Έτσι αυτό έγινε ευρύτερα γνωστό, αλλά ας όψονται τα κλικς…

Στη συνέχεια χθες αργά το βράδυ, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, επιτέθηκε στο σύνδεσμο φιλάλων του ΑΡΗ στον Εύοσμο, κάνοντας τα γυαλιά – καρφιά.

Η «απάντηση» δεν άργησε να δοθεί, λίγες ώρες αργότερα τα ξημερώματα σήμερα, όταν επεισόδια διαδραματίσθηκαν μεταξύ των οπαδών των δύο και πάλι ομάδων στην περιοχή της Ν.Εγνατίας με Παπαναστασίου.

Σε αυτές τις ημέρες κάποιοι θέλουν το λαό ακόμα πιο αποβλακωμένο. Και μάλλον φαίνεται ότι το πετυχαίνουν, καθώς τί άλλο μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι αφήνουν κατά μέρος τα τεράστια προβλήματα της καθημερινότητάς τους και ταυτόχρονα της Ελλάδας, τραβώντας διαχωριστικές γραμμές κάτω από το όνομα μίας ομάδας…
NEWSBLOG
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...