Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός: Περιμένει ο Μαρτίνεθ!

Ο «φθηνός» Χουάν Ιγνάθιο είναι δυσαρεστημένος οικονομικά στη Λεβάντε και αρκούν μόλις 300.000 ευρώ και ένα τηλεφώνημα για να έρθει στον Ολυμπιακό...


Το μεσημεριανό ραντεβού περιλάμβανε φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο της Βαλένθια. Ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε, Μανόλο Σαλβαδόρ ήταν εκείνος που κερνούσε. Η δουλειά που είχε να κάνει άλλωστε χρειαζόταν κάμποση... μαλαγανιά εκ μέρους του. Το πρόβλημα ήταν πως ο καλεσμένος του, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ πήγαινε στη συνάντηση... ξενερωμένος και ο Σαλβαδόρ θα έπρεπε να κουλαντρίσει τις όποιες ενστάσεις του 48χρονου τεχνικού. Η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφερε και τόσο καλά και ο κόουτς έφυγε με την ίδια κακή διάθεση που πήγε.

Ο Μαρτίνεθ είναι από τους προπονητές που αποδεδειγμένα ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό (τέλη Απρίλη συναντήθηκε μαζί του ο διευθύνοντας σύμβουλος της ομάδας Γιάννης Βρέντζος) και πλέον είναι και ο πιο προσιτός. Εξαρτάται δηλαδή αποκλειστικά από τους Ερυθρόλευκους το εάν θα αποτελέσει εκείνος τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό προέκυψε από το ραντεβού σε εκείνο το εστιατόριο.

Ο Μαρτίνεθ, ο οποίος πήγε άνεργος το καλοκαίρι στη Λεβάντε, αμειβόταν με 150.000 ευρώ τη σεζόν. Τώρα πήρε και αύξηση 30.000 ευρώ επειδή έσωσε την ομάδα (προβλεπόταν στο συμβόλαιο του) και όχι επειδή την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Europa League. Αυτό τον έχει ενοχλήσει, ενώ η επίσημη θέση του συλλόγου είναι πως δεν θα υπάρξει αύξηση και ενώ τον θέλουν πολύ, συνεχίζει με μόλις 180.000! Δηλαδή με τα λιγότερα φράγκα από κάθε άλλον σε πάγκο της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Επίσης του ανακοινώθηκε πως δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που είχε τεθεί στο τραπέζι από τον κόουτς και του ειπώθηκε πως και φέτος θα αποκτηθούν μόνο ελεύθεροι (η Λεβάντε είχε το μικρότερο μπάτζετ της Πριμέρα). Σύμφωνα με εκτίμηση δημοσιογράφων από την Ισπανία, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λεβάντε, ο Μαρτίνεθ θα ερχόταν τρέχοντας στον Ολυμπιακό. Εκεί θα έβλεπε το μισθό του να διπλασιάζεται και θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με ένα ενισχυμένο ρόστερ που δεν θα είχε δει ούτε στα όνειρα του.

Οπότε τα πάντα εξαρτώνται από το εάν θα προκριθεί από τον Ολυμπιακό η λύση του «φθηνού» και θαυματουργού (τουλάχιστον για φέτος), μα άπειρου Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση. Ενα τηλεφώνημα είναι αρκετό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...