Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Παναιτωλικός: Νίκησε 1-0 τον Εργοτέληκαι βλέπει... άνοδο

Με μια σημαντική αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία της 38ης αγωνιστικής της Football League, καθώς ο Παναιτωλικός έκανε σημαντικό βήμα για την απ' ευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη, και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που του δίνει την ευκαιρία να φτάσει τους 63 βαθμούς και να ανέβει στην τρίτη θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και θέλησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά το σουτ του Μπόγιοβιτς (2') πέρασε άουτ. Όμως ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι στο 33' για χέρι του Γιοβάνοβιτς, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.. Το γκολ ήρθε στο 42' όταν ο Καμαρά έκανε το σουτ, ο Αθανασίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σίσιτς με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0 και αφιέρωσε το τέρμα στον συμπαίκτη του Μανώλη Στεφανάκο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες μετά την απώλεια του αδερφού του.

Στα τελευταία λεπτά οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με σημαντικότερες αυτή του Δωματά (73') αλλά το ανάποδο ψαλίδι που έκανε πέρασε άουτ και στο 89' ο Μπόγιοβιτς σε τετ-α-τετ με τον Αθανασίου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...