Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γκέλα για την ΑΕΚ, 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι

Δύο βαθμούς στα... σκουπίδια πέταξε η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο γήπεδο του Μενιδίου για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 


Η Ενωση παρουσίασε κακό πρόσωπο και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε την ομάδα προηγούμενων αγώνων που σκόραρε κατά ριπάς. Η ομάδα του Δέλλα προηγήθηκε με πέναλτι του Ντακόλ στο 54', αλλά ισοφαρίστηκε στο 84' από τον Ζώνα.


* Το παρών στο γήπεδο του Μενιδίου έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, με τους Καραγκιολίδη στο τέρμα, Γεωργέα, Πεταυράκη, Τσιρίλο, Σταθάκη στην άμυνα, Ρόβα και Ανάκογλου στη μεσαία γραμμή, Πλατέλλα, Γροντή, Ντακόλ τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Μπρέσεβιτς.

Ο Δέλλας προχώρησε άμεσα σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς στο 11ο λεπτό τραυματίστηκε ο Τσιρίλο και ο Αργυρίου πέρασε στη θέση του Ιταλού αμυντικού. Ο Γεωργέας πέρασε στη μεσαία γραμμή, ο Ρόβας γυρνάει στόπερ και ο Αργυρίου θα παίξει δεξιός μπακ.

Στο 26' η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Αργυρίου θα πιάσει απευθείας σουτ, όμως εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ ο Ούσιος.

Ο Αστέρας Βάρης "απάντησε" στις ευκαιρίες στο 35', όταν ο Ζώνας βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Καραγκιολίδη, όμως θα καθυστερήσει και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ θα του... αρπάξει τη μπουκιά από το στόμα!

Στο 54' η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ανάκογλου από τον Σχίζα, με τον Ντακόλ να ευστοχεί από την... άσπρη βούλα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Δέλλα.

Ο Αστέρας Βάρης στο 79' έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μίχος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Καραγκιολίδη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν την ΑΕΚ και έφτασαν τελικά στο 1-1 στο 84ο λεπτό, όταν ύστερα από λάθος διώξιμο του Σταθάκη, ο Ζώνας μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη!

Στο 89' ο Ντακόλ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ στο φινάλε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας (69' Κώζης), Κόπελας, Μίχος, Φωστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας (90' Σινάνης), Ανδρεαδάκης, Καζάντζης (78' Κωβαίος).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Τσιρίλο (12' λ.τρ. Αργυρίου), Σταθάκης, Πεταυράκης (90' Τσεβάς), Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66' Πόποβιτς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...