Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κέρδισε αλλά δεν εντυπωσίασε η Γιούβε, στις 21:45 Μίλαν-Λάτσιο

Απογοητευτικών εμφανίσεων συνέχεια για τη Γιουβέντους. Η μεγάλη κυρία δεν εντυπωσίασε με το παιχνίδι της, αλλά κέρδισε με 2-1 την Αταλάντα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και πλέον ισοβαθμεί με τις Σαμπντόρια, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι, και τη Νάπολι, που επικράτησε με 1-0 της Κατάνια.
Ισόπαλος και χωρίς τέρματα έληξε ο… ελληνικός εμφύλιος, ή αλλιώς η αναμέτρηση Σιένα – Τζένοα, με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο αντίστοιχα να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια.
Γιουβέντους – Αταλάντα 2-1

Υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Γιουβέντους διεξήχθη ο αγώνας, σε μία προσπάθειά τους να διαμαρτυρηθούν για τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας. Οι μπιανκονέρι τους επιβεβαίωσαν και σε αυτό τον αγώνα, καθώς μπήκαν πολύ μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στην Αταλάντα να κυνηγήσει το γκολ στα πρώτα λεπτά.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 30ο λεπτό η Γιουβέντους κέρδισε ένα φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή της Αταλάντα, ο Ντελ Πιέρο ανέλαβε να το εκτελέσει και με ένα εκπληκτικό χτύπημα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κονσίλι.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μούτι ανέβασαν την απόδοσή τους και σφυροκόπησαν τον Μάνινγκερ, που κατάφερε να μπλοκάρει με επιτυχία. Δεν στάθηκε, όμως, το ίδιο τυχερός στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Παντοΐν γέμισε για τον Αμορούο, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και από κοντά έκανε το 1-1, πληγώνοντας την παλιά του ομάδα και προκαλώντας νέες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.

Η Αταλάντα διατήρησε τον γρήγορο ρυθμό και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 47ο λεπτό με τον Πίντο και στο 63ο με τον Βαλντές. Στη συνέχεια, όμως, η απόδοσή τους έπεσε σταδιακά και σε μία αντεπίθεση της μεγάλης κυρίας, ο Ντελ Πιέρο γέμισε για τον Μέλο, που έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο (27/03)
Ρόμα – Ιντερ: 2-1 (16’ Ντε Ρόσι, 72’ Τόνι - 66’ Μιλίτο)
Παλέρμο – Μπολόνια: 3-1 (10’, 43’ πέν., 79’ Μίκολι - 38’ Ανταΐλτον)

Κυριακή (28/03)
Φιορεντίνα – Ουντινέζε 4-1 (36’ Βάργκας, 55΄Τζιλαρντίνο, 68’ Σαντάνα, 84’ Γιόβετιτς – 41’ Πέπε)
Γιουβέντους – Αταλάντα 2-1 (30’ Ντελ Πιέρο, 82’ Μέλο– 45’ Αμορούζο)
Σιένα – Τζένοα 0-0
Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-1 (48’ Γκουμπέρτι – 81’ Νενέ)
Λιβόρνο – Μπάρι 1-1 (85’ Ταβάνο – 24’ Αλεγκρέτι)
Νάπολι – Κατάνια 1-0 (51’ Καναβάρο)
Κίεβο Βερόνα – Πάρμα 0-0
21:45 Μίλαν – Λάτσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...