Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δείξαμε δύο πρόσωπα, υποστήριξε ο Γιαννάκης

Δύο... διαφορετικές ομάδες είδε στο ματς με την Πρόκομ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως η ομάδα του έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιώθηκε στο δεύτερο κι αν την Μεγάλη Πέμπτη πιάσει ανάλογη απόδοση θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4.
Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: «Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα μου έκανε πολύ χαζά λάθη και δεν παλέψαμε για την μπάλα. Η Πρόκομ κατάφερε να χτίσει μια διαφορά. Στην επανάληψη εμφανιστήκαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Η Πρόκομ πήρε τη νίκη και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στο επόμενο ματς».

Επίσης, ο Δράκος τόνισε πως το πρόβλημα δεν ήταν η απόδοση του Κλέιζα, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν λειτούργησε ως ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης: «Αν είδατε το παιχνίδι θα είδατε ομαδικές αδυναμίες. Δεν παίξαμε σαν σύνολο, αυτό είναι το θέμα για μένα. Δεν είναι ζήτημα ενός παίκτη. Κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που δεν συνηθίζουμε».

Ο Νίκολα Βούισιτς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι και κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό σε κρίσιμα σημεία. Ο κροάτης σέντερ τόνισε πως για την ήττα ευθύνονται οι παίκτες, οι οποίοι δεν έκαναν αυτά που ζήτησε το τεχνικό τιμ:
«Η ήττα είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών και εμείς αναλαμβάνουμε αυτή την ευθύνη. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε, εμείς δεν πήγαμε στα ριμπάουντ, εμείς δεν εκτελέσαμε σωστά τα συστήματα και δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε. Στο τέλος παλέψαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι αντίπαλοί μας είχαν περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι παγίδα να εμφανίζεσαι στο παρκέ έχοντας προβάδισμα 2-0. Εμείς ήμασταν πιο χαλαροί και αυτό δεν επιτρέπεται. Υποσχόμαστε πως στο επόμενο ματς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να γίνει το 3-1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...