Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Παραμένει στην κορυφή ο Ολυμπιακός Βόλου, βαθμολογική ανάσα για τον Ιωνικό

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ με 3-0 στο ΕΑΚ για την 28η, εμβόλιμη, αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας. Βαθμολογική ανάσα για Ιωνικό, 2-1 τον Εθνικό Αστέρα στη Νίκαια, οδυνηρή ήττα για Παναιτωλικό, 1-2 στην Καλαμάτα. Ζωντανός στη διεκδίκηση της έκτης θέσης ο Αγροτικός Αστέρας, μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Ηλιούπολης.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε... περίπατο απέναντι στον ΟΦΗ, επικρατώντας εύκολα με 3-0. Χαρακτηριστικό της υπεροχής της ομάδας του Βόλου, το γεγονός ότι στο 22` προηγούταν ήδη με 2-0, χάρη στο γκολ του Σολάκη στο 11' και το αυτογκόλ του Νατσούρα στο 22'.

Οι Κρητικοί έμειναν με εννιά παίκτες στο 52', όταν αποβλήθηκε Κατσικογιάννης, δύο λεπτά μετά την αποχώρηση του Κωνσταντινίδη για τον ίδιο λόγο. Κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα στο 87', με δράστη τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Βαθιά ανάσα ο Ιωνικός
Στη Νίκαια, ο Ιωνικός πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αστέρα, φτάνοντας τους 33 βαθμούς, χάρη στο γκολ του Κριστόρι στο 75ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ απέχουν μόλις ένα βαθμό από την 12η θέση, που δε συμμετέχει στα play out. Αυτή είναι ο Θρασύβουλος, που έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στο 1-1 με το Αιγάλεω στη Φυλή.

Στους 35 βαθμούς παρέμεινε ο Διαγόρας, που ηττήθηκε 0-2 από τον Πιερικό στην Κατερίνη, ενώ δύο περισσότερους έχει η Ηλιούπολη που γνώρισε βαριά ήττα 0-3 στον Εύοσμο, από τον Αγροτικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πλέον να ελπίζουν βάσιμα σε συμμετοχή στα play off για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όπως άλλωστε και η Ηλιούπολη, παρά την ήττα της.

Οδυνηρή ήττα για ΠαναιτωλικόΑντίθετα, οδυνηρή ήττα από την Καλαμάτα γνώρισε ο Παναιτωλικός, που ηττήθηκε με 1-2 στη Μεσσηνία και παρέμεινε στους 39 βαθμούς. Με τη νίκη της αυτήν, η Μαύρη Θύελλα ανέβηκε στους 25 βαθμούς, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση που υποβιβάζεται απευθείας στην τρίτη κατηγορία.

Κι αυτό γιατί η Ρόδος που βρίσκεται μία θέση και πέντε βαθμούς πιο πάνω, πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της (θα μπορούσε μάλιστα να έχει πάρει και τρίποντο καθώς προηγήθηκε στο 10') μετά το 1-1 με τον Εθνικό. Οι Πειραιώτες έχασαν την ευκαιρία μεν να ανοίξουν τη διαφορά τους από τις υπόλοιπες θέσεις του πίνακα, μείωσαν όμως στους 3 βαθμούς την απόσταση από τον ΟΦΗ, χάρη στο αυτογκόλ του Πρίτου στο 37ο λεπτό, που τους χάρισε τον ένα βαθμό.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 3-0 (14' Αγγελόπουλος, 17' Μπεκιάρης, 18' Στεφανίδης)
Ιωνικός - Εθνικός Αστέρας 1-0 (75' Κρίστορι)
Καλαμάτα - Παναιτωλικός 2-1 (45' Ντε Βιτσέντι, 63' Κουτσοσπύρος, 77' Βούκοβιτς)
Ολυμπιακός Βόλου - ΟΦΗ 3-0 (11' Σολάκης, 22' Νατσούρας αυτ., 87' Καμπάνταης)
Πιερικός - Διαγόρας 2-0 (22' Θάνος, 60' Φρέντρικς)
Θρασύβουλος - Αιγάλεω 1-1 (57' Κόλσεϊ / 67' Πουλάκος)
Ρόδος - Εθνικός 1-1 (10' Μπιμπίρης / 37' Πρίτου αυτ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...