Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παρελθόν από την Καβάλα Ντομπρασίνοβιτς και Πόποβιτς, ακολουθούν κι άλλοι

Παρελθόν από την Καβάλα αποτελούν ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και ο Σλάτκο Πόποβιτς. Οι δύο παίκτες πέρασαν την Τρίτη από τα γραφεία του συλλόγου και έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, η οποία δεν αποκλείεται να αλλάξει και προπονητή.
Ο Ντομπρασίνοβιτς, που ήταν εκ των αρχηγών της Καβάλας και από τους βασικούς ποδοσφαιριστές μέχρι την έλευση του Ααντ Ντε Μος, είχε περιθωριοποιηθεί το τελευταίο διάστημα από τον ολλανδό προπονητή και ζήτησε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου προσπάθησε να τον μεταπείσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Από την πλευρά του, ο Πόποβιτς έδωσε το «παρών» μόλις σε επτά παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, το τελευταίο εκ των οποίων μάλιστα ήταν τον Δεκέμβριο, απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο Ντομπρασίνοβιτς και ο Πόποβιτς πάντως, δεν θα είναι οι τελευταίοι που θα απομακρυνθούν από την Καβάλα στο προσεχές διάστημα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως Σόσιν, Λεοντίου και Μεντί δεν βρίσκονται στα πλάνα των «αργοναυτών» και σύντομα θα δουν την πόρτα της εξόδου, ενώ σενάρια αναφέρουν και για λύση της συνεργασίας με τον Ααντ Ντε Μος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...