Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Τα νεύρα του Σάντος και η απογοήτευση του Κοντρέρας

Οι τελευταίες εβδομάδες αναμφίβολα περιλάμβαναν μια ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς οι τρεις διαδοχικές ήττες είχαν ως αποτέλεσμα να σβήσει σταδιακά το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και τον εκνευρισμό του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα μετά την ήττα από τη Λάρισα, κάνοντας λόγο για ασθένειες του παρελθόντος που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι της ομάδας του.

Κοντρέρας: «Μας κόστισε το ματς με τον Αρη»

Το βέβαιο είναι ότι το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου» είναι κακό, έπειτα από τις ήττες και οι τοποθετήσεις του Πάμπλο Κοντρέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό sport 103 FM, ήταν αν μη τι άλλο χαρακτηριστικές.

«Είναι μια μεγάλη απογοήτευση για όλους εμάς και λυπόμαστε πολύ. Και αυτό γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές φέραμε την ομάδα τόσο κοντά στην διάκριση και την πρωτιά και εμείς φταίμε για τις ήττες αυτές. Κάτι που δεν επιτρέπεται. Αυτό που μας κόστισε πάρα πολύ ήταν το παιχνίδι με τον Αρη και τα όσα έγιναν. Υπήρχε μια γενικότερη αναποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.

» Ήταν ένα παιχνίδι όπου είχαμε μεγάλες προσδοκίες και θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά με τον Παναθηναϊκό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μας κόστισε πολύ η ήττα. Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αν και παίξαμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Χιλιανός.

«Συγγνώμη από τον κόσμο»

Σε ερώτηση σχετική με την απογοήτευση που επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων, αφού την χαρακτήρισε φυσιολογική, έκρινε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο λυπημένοι είναι οι οπαδοί μας άλλο τόσο είμαστε κι εμείς που θέλαμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

» Στόχος που δεν υπάρχει πια μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες μας με αυτό που ουσιαστικά κυνηγάμε πλέον είναι τις δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια ενόψει των πλέι οφ. Κάτι που το θέλει και ο κόσμος μας. Κατανοώ την λύπη που τους διακατέχει. Ωστόσο θα ήθελα να τους ζητήσω μία συγνώμη από τον κόσμο μας που δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχανε.

» Αφού εμείς ήμασταν εκείνοι που φθάσαμε τόσο κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου αλλά δεν ανταποκριθήκαμε στα τελευταία μας παιχνίδια και να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για την υποστήριξη που είναι άνευ όρων σε κάθε παιχνίδι. Αλλά και να τους πω ότι θα χρειαστούμε την στήριξή τους και στην συνέχεια της χρονιάς με το πιο σημαντικό από την πλευρά να είναι να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά από δω και πέρα».

«Πρόβες ενόψει πλέι οφ»

Σχετικά με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Κοντρέρας έκρινε ότι κάθε ομάδα έχει τις ίδιες πιθανότητες. «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε την εικόνα μας, και αυτό θα γίνει αν επανέλθουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που είχαμε πριν από τις τρεις σερί ήττες μας. Πιστεύαμε πολύ στον εαυτό μας και αυτό θα ξαναβρούμε.

» Θα πρέπει να δούμε αυτά τα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ως τελικούς και πρόβες εν όψει των πλέι οφ όπου εκεί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας.

» Οι δικές μας προσδοκίες και επιθυμίες μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των πλέι οφ παρά το γεγονός ότι θα είναι δύσκολα και περίπλοκα παιχνίδια. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες και όλοι θα έχουν τον ίδιο στόχο αν και κάποιες ομάδες θα έχουνε βαθμολογικό πλεονέκτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...