Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ο Καλντέιρα αποκάλυψε ότι στον Ολυμπιακό «είμαστε τέσσερις μήνες απλήρωτοι»

Ένα-ένα τα προβλήματα του Ολυμπιακού βγαίνουν στην επιφάνεια, με τον Λεονάρντο Καλντέιρα να... δηλώνει πως οι παίκτες έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες. Οι αιχμές για προβλήματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήταν συχνές τον τελευταίο καιρό, τόσο από τον Ιβάν Μίλκοβιτς, όσο και από τον Δημήτρη Τζούριτς.
Ο διαγώνιος άσος όταν είχε ρωτηθεί για την κατάσταση στην ομάδα και για την απόδοση των παικτών είχε... παραπέμψει στον προπονητή του. Ο διεθνής κεντρικός από την άλλη έχει επανειλημμένως αναφέρει πως τα προβλήματα στον Ολυμπιακό είναι πολλά και δεν είναι μόνο οικονομικά, επιφυλάχθηκε όμως να αποκαλύψει περισσότερα.

«Είμαστε απλήρωτοι τέσσερις μήνες»
Και τώρα έρχονται οι δηλώσεις του Λεονάρντο Καλντέιρα να φέρουν στην επιφάνεια τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, που ασφαλώς επηρεάζουν και την απόδοση μέσα στο γήπεδο, αλλά και το κλίμα μεταξύ των παικτών.
Μετά τον αγώνα με τον Πανελλήνιο, όπου ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ, ο βραζιλιάνος ακραίος... έριξε την βόμβα: «Είμαστε τέσσερις μήνες απλήρωτοι και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν μας λέει κάτι για το πότε θα πληρωθούμε και δεν μας δίνει μια εξήγηση για την καθυστέρηση».

«Πρωτάθλημα μόνο αν αλλάξουν τα πράγματα»
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει διάλογο με τον Μίλκοβιτς, ο Βραζιλιάνος τα διέψευσε, όπως και το ότι υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Από την άλλη όμως σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, με δεδομένο πως μετά τον τελικό είχε επισημάνει πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός 100%, απάντησε ως εξής:
«Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαστε δεν μπορούμε να το πάρουμε. Αν αλλάξουν τα πράγματα, τότε ναι μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...