Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μετά το Πάσχα αποφασίζουν για την ανανέωση Ζαγοράκης και Σάντος

Τόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και αυτή του Σάντος, υπάρχει η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας. Ωστόσο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πορτογάλο τεχνικό μετά το Πάσχα. Ο Σάντος έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση.
Βέβαια, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά από την κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας, από το να γίνει πράξη. Θα πρέπει να συμφωνήσουν επί του νέου σχεδίου που θα καταστρωθεί, να υπάρξει ο ίδιος τρόπος σκέψης επί των οικονομικών απολαβών του έμπειρου προπονητή, αλλά και των προϋπολογισμών για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Κάκωση ο Σνάουτσνερ, είκοσι μέρες εκτός
Σε αγωνιστικό επίπεδο, μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η προπόνηση της Τρίτης, καθώς ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον είκοσι ημερών, ούτως ώστε να αποκατασταθεί.
Αυτό σημαίνει ότι ο Πολωνός θα είναι έτοιμος με την έναρξη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος (play off).

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει μία προπόνηση και η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...