Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Πολύτιμος ο βαθμός αλλά θέλουμε ακόμα δύο νίκες, επισημαίνει ο Κεχαγιάς

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Νίκος Κεχαγιάς για την εμφάνιση και το βαθμό που απέσπασαν από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Ο Έλληνας τεχνικός σε ομιλία πριν την έναρξη της προπόνησης, τους τόνισε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας θα φάνει πολύτιμος αλλά παράλληλα κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.
Επισήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή της ακριτικής ομάδας στην κατηγορία.
Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διάφορα παιχνίδια στο μισό γήπεδο και έκλεισαν την προπόνηση με μίνι διπλό.
Ο Βάλλας εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δικέφαλο ακολούθησε πρόγραμμα με το ιατρικό επιτελείο κάτι που έκανε και Ζιέντσουκ λόγω αιματώματος στη δεξιά ποδοκνημική.
Το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό συνέχισε ο Ελιγκτον, ενώ ο Σταθάκης ανέβασε ρυθμούς κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε καλό ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...