Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Νέο κρούσμα απειθαρχίας στον Ολυμπιακό με Ντάρμπισιρ και απογοήτευση Μπάντοβιτς

Τα κρούσματα απειθαρχίας στον Ολυμπιακό διαδέχονται το ένα το άλλο και η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην ομάδα του Πειραιά. Τελευταίο κρούσμα, αυτό που συνέβη το πρωί της Μ. Δευτέρας, όπου ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν έδωσε το παρών στην προγραμματισμένη προπόνηση των «ερυθρολεύκων»!

Ο Αγγλος φορ δεν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίχως να έχει ενημερώσει κάποιον από την ομάδα και πλέον θα κληθεί από την διοίκηση για να απολογηθεί για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη ο Λούα Λούα είχε προσέλθει στην προπόνηση με αρκετή καθυστέρηση και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του...


Απογοητευμένος από τους παίκτες ο Μπάντοβιτς

Τα παραπτώματα απειθαρχίας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό, όπως φυσικά και η ασυνέπεια που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει παράπονα από τους παίκτες του και στην προπόνηση της Μ.Δευτέρας τους τα εξέφρασε σε έντονο ύφος.

Μπορεί να απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός να έπαψε να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η σεζόν για τους «ερυθρολεύκους» δεν έχει τελειώσει.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Βλέποντας τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Μπάντοβιτς ξέσπασε και τα έψαλε στους παίκτες.

«Είστε περήφανοι με την εμφάνισή σας; Αν ναι συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού προς τους παίκτες και δεν στάθηκε μόνο εκεί. «Αν θέλετε να γίνετε προπονητές, ελάτε στη θέση μου», προέτρεψε τους «ερυθρολεύκους» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της ομάδας.

«Από εσάς θέλω περισσότερη σοβαρότητα και προσήλωση κατά την διάρκεια των αγώνων. Βλέπω ότι γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν. Πράγματα που δεν πρέπει. Από την μεριά σας οφείλετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για την συνέχεια», πρόσθεσε στους παίκτες του ο Μπάντοβιτς, που στη συνέχεια είχε και μικρής διάρκειας τετ-α-τετ με τον Λομάνα Λούα Λούα.

Αυτό που τόνισε στον κογκολέζο είναι πως θα έπρεπε να έχει καλύτερη συμπεριφορά στην τελευταία φάση του αγώνα με την Ξάνθη, όταν δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Ντάρμπισιρ και προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, στερώντας τους τρεις βαθμούς από την ομάδα του.

Χωρίς Πάντο με Πανθρακικό

Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα εκτίσει την ποινή του ο Τάσος Πάντος που στην αναμέτρηση με την Ξάνθη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάσος Πάντος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Πανθρακικό(29η αγωνιστική, Κυριακή 11 Απριλίου)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...