Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ανοιχτή την πόρτα της Ευρώπης άφησε ο Τζινόμπιλι

Το συμβόλαιο του Εμάνουελ «Μάνου» Τζινόμπιλι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς λήγει το καλοκαίρι και ήδη στην Ισπανία έχουν αρχίσει τα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως ο Αργεντινός άσος δύσκολα θα αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη, ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο: «Μπορεί να πάω στη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Τζινόμπιλι, αλλά συνέχισε λέγοντας:

«Στο Σαν Αντόνιο αισθανόμουν και αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν όμως ένας παίκτης είναι φρι έιτζεντ πρέπει να ακούσει όλες τις προτάσεις, να τις βάλει στο τραπέζι και να αποφασίσει. Δεν ξέρω το μπορεί να γίνει τον Ιούλιο. Όταν έρθει η στιγμή θα καθίσω με την γυναίκα μου και θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη... «Ποτέ δεν αποκλείω την Ευρώπη. Προτιμάω να μείνω εδώ, αλλά εάν δεν μου αρέσει καμία πρόταση, μπορεί να πάω στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει φέτος», ξεκαθάρισε ο Τζινόμπιλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...