Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Στοχεύει μετάλλιο ο 16άχρονος Δισακιάς


Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας μετάλλιο (με χρώμα κίτρινο) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξάγεται στο Σεράγεβο, είναι ο 16άχρονος Αλέξανδρος Δισακιάς στα 85κ στην ελληνορωμαϊκή.

Ο αθλητής του Ηρακλή Περιστερίου βρίσεκται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και εάν όλα πάνε κάλα, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο να περάσει τον Ούγγρο αντίπαλό του Κέρι Ζόλταν. Σε περίπτωση που ο νεαρός πρωταθλητής μας περάσει τον Ούγγρο αντιπαλό του θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Άντζικοφ Ρούσλαν (Ρωσία) - Σάμπα Ντιονγκ (Γαλλία).
Σαφώς και οι αντίπαλοι δεν είναι φόβητρο, αλλά όταν μιλάμε για αυτές τις ηλικίες, είναι πολύ δύσκολο να τις ψυχολογήσουμε. Όμως ο νεαρός Δισακιάς μπορεί να τα καταφέρει και να φέρει στη χώρα μας ένα μετάλλιο και συνάμα μαζί με το μετάλλιο να έχει στις αποσκευές του και την πρόκριση στην Ολυμπιάδα νέων που θα λάβει χώρα στην Σιγκαπούρη τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και μακάρι να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος από το υψηλότερο σκάλι του βάθρου, εκεί όπου θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...