Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Επίθεση στον Μπάγεβιτς!


Επίθεση δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στο «Ελ Πάσο, μετά την λήξη του φιλικούβ αγώνα της ΑΕΚ με την Καλλιθέα. Οπαδοί της Ένωσης, που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, προπηλάκισαν αρχικά τον «Ντούσκο» και στην συνέχεια τον «χτύπησαν με γροθιές».

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας, στην φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ. Το ματς διεκόπη στο 87ο λεπτό όταν οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, που αν και μπροστά στο γεγονός παρέμεναν θεατές. Τα χτυπήματα στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος αρχικά αντέδρασε και ανταπέδωσε τις γροθιές, ήταν τέτοιου μεγέθους, που σε κάποιο σημείο έπεσε στο έδαφος. Ήταν τέτοιο το μένος των οπαδών, που συνέχιζαν να τον χτυπούν κι ενώ ήταν πεσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει!!!

Όλες αυτές οι τρικοσμικές σκηνές έγιναν στο "Ελ Πάσο" υπό το βλέμμα του βοηθού προπονητή της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Νταντί Γιουνάιτεντ, Πολ Χέγκαρτι, ο οποίος πήρε και αυτός...μια γεύση από το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2010!

Τα επεισόδια καταδίκασε ο προπονητής της Καλλιθέας Στάθης Σταθόπουλος ο οποίος έτρεμε και φώναζε ότι είναι απαράδεκτες εικόνες για το ποδόσφαιρο να μπάινει κόσμος στο γήπεδο και να χτυπούν τον Μπάγεβιτς.

Στο παιχνίδι νωρίτερα η ΑΕΚ δεν ήταν καλή και έχασε 2-1 από την Καλλιθέα, υπό το βλέμμα του Φερνάντο Σάντος αλλα και κατασκόπου της Νταντί Γιουνάιτεντ που προφανώς δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα είδαν στο τέλος του αγώνα.

Φάσεις και γκολ

68 Η ΑΕΚ μειώνει με κοντινή προσπάθεια του Μπλάνκο από εκτέλεση κόρνερ. 2-1 κι ενώ νωρίτερα η Καλλιθέα είχε χάσει εμγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ.

58 To 2-0 για την Καλλιθέα με σκόρερ τον Μαρουκάκη που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ
45 Δοκάρι για την ΑΕΚ σε βολίδα του Λυμπερόπουλου.
6' Ο Κατσαρός πλάσαρε τον Σάχα και έγραψε το 1-0

Kαλλιθέα: Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζορμπατζάκης, Κουτρουμπής, Γκισκαμπάνης, Καλτσάς, Τεγούσης, Τσάνα, Φαμπίνιο

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...