Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Bαριά καμπάνα σε Ανελκά


Με αποκλεισμό 18 αγώνων από την Εθνική ομάδα τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας (FFF) τον Νικολά Ανελκά για τις ύβρεις κατά του Ραϊμόν Ντομενέκ.
Η FFF ανακοίνωσε τις ποινές για τους παίκτες, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία για τα όσα έλαβαν χώρα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διάρκεια του Μουντιάλ και η τιμωρία του επιθετικού της Τσέλσι ήταν η βαρύτερη όλων.
Εκτός από τον Ανελκά, με αποκλεισμό από πέντε αγώνες τιμωρήθηκε ο Πατρίς Εβρά και με τρεις αγώνες ο Φρανκ Ριμπερί, επειδή ήταν αρχηγοί της εθνικής Γαλλίας. Επίσης, στον Ζερεμί Τουλαλάν επιβλήθηκε αποκλεισμός από έναν αγώνα των Μπλε, επειδή θεωρήθηκε υποκινητής των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας από τους παίκτες, όπως ήταν η απόφασή τους να μην προπονηθούν στις 20 Ιουνίου σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ανελκά.
Τέλος, η FFF έκανε γνωστό ότι έλαβε υπόψη τις εξηγήσεις του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία, γιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Μεξικό, και δεν του επέβαλε ποινή.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...