Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Τελειωμένη θεωρείται η μετεγγραφή του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο 28χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ θα ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους», κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «AS», καθώς και ο προπονητής της Βιγιαρεάλ Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Ο Φουστέρ τόνισε στην ισπανική εφημερίδα ότι του παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του την οποία δεν ήθελε να απολέσει, καθώς η πρόταση που του έγινε είναι συμφέρουσα και από οικονομικής πλευράς. Παράλληλα ο 28χρονος επιθετικός είπε ότι επικοινώνησε μαζί του ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, γεγονός που συνετέλεσε ώστε ο Φουστέρ να αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση. «Όταν έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια νέα εμπειρία, αξίζει να το δοκιμάσεις. Και μάλιστα σε μία σεζόν, που δεν θα ήμουν βασικός αν παρέμενα στη Βιγιαρεάλ, αφού στη θέση που αγωνίζομαι υπάρχουν αρκετές επιλογές. Έτσι το να υπογράψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Στο μεταξύ ο προπονητής της ισπανικής ομάδας Χουάν Κάρλος Γκαρίδο με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ υπογράμμισε ότι η μετεγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη και ότι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον Φουστέρ να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος Ισπανός πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η Βιγιαρεάλ θα εισπράξει 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τελειώνει και του Μοϊσές

Ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μοϊσές από την Εσπανιόλ στον Ολυμπιακό. Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συμφώνησαν στο ποσό του 1,7 εκατομμυρίων ευρώ και απομένει να τα βρουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον 29χρονο αμυντικό μέσο. Αρχικά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής απαίτησε τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 850.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Ολυμπιακός πρότεινε 650.000 και 700.000. Ωστόσο αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογράψει ο Μοϊσές στους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...