Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Χολιγουντιανή η αφιξη της Φενερμπαχτσέ στη Θεσσαλονίκη

Κινηματογραφική ταινία θύμισε η άφιξη της Φενερμπαχτσέ σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η Τουρκική ομάδα έφτασε στις 15.00 με το ιδιωτικό της αεροπλάνο και στον διάδρομο προσγείωσης την περίμεναν δύο λεωφορεία. Η ομάδα και οι διοικούντες της δεν πάτησαν λεπτό στις αίθουσες του αεροδρομίου, αφού απ' το αεροπλάνο μπήκαν κατευθείαν στα λεωφορεία και πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει, εκτός Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της άφιξης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Τουρκικής ομάδας είχαν αναπτυχθεί εντός και εκτός του διαδρόμου προσγείωσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα λεωφορεία έφυγαν συνοδεία πολλών μοτοσυκλετιστών της ομάδας "Ζ", περιπολικά και λεωφορεία "κλούβες".
Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που υπήρχαν στο αεροδρόμιο - περίπου 15 τον αριθμό! - και περίμεναν για δηλώσεις και φωτογραφίες έμειναν κι αυτοί έκπληκτοι, και έλεγαν μετά πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει.
Είπαν ότι δεν είχαν ενημερωθεί απ' τη διοίκηση της ομάδας για κάτι τέτοιο και οι περισσότεροι έτρεξαν σε μια γέφυρα έξω απ' το αεροδρόμιο για να έχουν καλύτερη εικόνα.
Αλλοι είπαν πως αυτό έγινε όχι μόνο για λόγους ασφάλειας, αλλά για να αποφύγουν τις δηλώσεις οι παίκτες και κυρίως οι νεομετεγγραφέντες και ιδίως ο Μαμαντού Νιανγκ, που κόστισε πάνω από 20 εκ. ευρώ στο ταμείο της Φενερμπαχτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...