Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ανελκά: «Κλόουν οι παράγοντες της γαλλικής ομοσπονδίας»

Κλόουν αποκάλεσε ο Νικολά Ανελκά τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μια ημέρα μετά την επιβολή ποινής αποκλεισμού 18 αγώνων από την Εθνική ομάδα. Ο επιθετικός της Τσέλσι με δηλώσεις που έκανε στη «France Soir» είπε ότι οι αποφάσεις του προκαλούν γέλιο.

«Οι άνθρωποι είναι πραγματικοί κλόουν και με έκαναν να… σκάσω από τα γέλια» είπε ο Γάλλος φορ και πρόσθεσε: «Ποίος τους είπε ότι θέλω να ξαναπαίξω στην Εθνική ομάδα. Για μένα η Γαλλία τελείωσε στο Μουντιάλ και δεν έχω την παραμικρή διάθεση να φορέσω ξανά τη φανέλα της».

Ο Ανελκά τιμωρήθηκε επειδή εξύβρισε τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό προπονητή Ραϊμόν Ντομενέκ στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό, με αποτέλεσμα να αποπεμφθεί από την ομάδα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη συνέχεια οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ανελκά, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, μέχρι που αναμίχθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Εκτός του Ανελκά με αποκλεισμό πέντε αγώνων τιμωρήθηκε ο Πατρίς Εβρά και με τρία ματς ο Φρανκ Ριμπερί, επειδή ήταν αρχηγοί της Εθνικής Γαλλίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...