Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Αλλάζει χέρια το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Στον επιχειρηματία Γιώργο Γκάμαρη περνάει το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον νεαρό επιχειρηματία και συμφώνησαν να αναλάβει την ομάδα.

Ο Γκάμαρης πρότεινε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας για πέντε συν πέντε χρόνια, όμως η πλευρά του Παναθηναϊκού αντιπρότεινε πέντε συν τρία, κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά του επιχειρηματία.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίτευξη της συμφωνίας με το εξής περιεχόμενο:

«Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Παναθηναϊκού ΑΟ συναντήθηκαν οι δυο επιτροπές, αυτή της πλευράς του Ερασιτέχνη, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου, Μ. Κίτσιο, τον Γενικό Αρχηγό και αντιπρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟ, Π. Ακριτίδη, τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Σ. Λουμίδη και τον ταμία Ι. Παπαδάτο και της πλευράς της G. Media, με παρόντες τους κ.κ. Γ. Γκάμαρη και Ι. Μαρή.

Αμφότερες οι πλευρές συζήτησαν εκτενώς όλα τα θέματα που άπτονται του τμήματος πετοσφαίρισης ανδρών και όλες τις προτάσεις, προκειμένου η G. Media να αναλάβει το μάνατζμεντ του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. Επιπλέον, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν άμεσα για την τελική συμφωνία, με σκοπό την οριστικοποίησή της».

Ο Γκάμαρης είναι εκπρόσωπος της εταιρείας G. Media, που δραστηριοποιείται στον τομέα προβολής επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...