Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Έμεινε στο «μηδέν» ο Ολυμπιακός

Λίγες μόνο μέρες μετά την “πεντάρα” επί της Ρόμα ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε υποτονικός και έφερε 0-0 στο Καραϊσκάκη με τη Λα Κορούνια η οποία έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες (6' Ρόμενταλ, 12' Μήτρογλου, 20' Φετφατζίδης, 48' Ντιόγκο δοκάρι, 79' Κατσικογιάννης, 85' Ριέρα), είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά παρουσίασε προβλήματα στην κυκλοφορίας της μπάλας. Έλειψε η κίνηση, περισσότερο στηρίχθηκε σε προσωπικές εξάρσεις και λιγόερο στην ομαδική και σωστή λειτουργία.

Η ομάδα του Βαλβέρδε πάντως πίεσε και δεν επέτρεψε στην Ντεπορτίβο να φανεί απειλητική. Η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε αισθητά ούτε με την είσοδο των Ριέρα, Ιμπαγάσα και Ζαϊρί. Στα αξιοσημείωτα ότι έπαιξε και πάλι βασικός ο Πάρντο που δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Νικοπολίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Γκαλίτσιος (61' Τοροσίδης), Α.Παπαδόπουλος (46' Μοντέστο), Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο (61' Χόλεμπας), Ντουντού (46' Όσκαρ), Γ.Παπαδόπουλος (46' Κατσικογιάννης), Ρόμενταλ (46' Ιμπαγάσα), Σοϊλέδης (46' Ζαϊρί), Φετφατζίδης (61' Ριέρα), Μήτρογλου (46' Ντιόγκο).
ΛA KOΡΟΥΝΙΑ: Μανού, Λάουρε, Λόπο, Κολότο, Σεοάνε, Πέρεθ (76' Ντεσμαρέτ), Τομάς, Σαούλ (76' Ροντρίγκεθ), Γουαρδάδο, Ντομίγκεθ (84' Βαλερόν), Ρίκι (69' Αντριάν) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...