Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Απειλούν τον ''Πάτσα'' την Κύπρο!

Επίσημη καταγγελία, την οποία διερευνά η Αστυνομία, κατέθεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Χρήστος Πατσατζόγλου, για το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε στο κινητό του, καθώς και τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στην οικία του.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι ο ποδοσφαιριστής κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό και ότι η έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να έχει καταδείξει κάτι έως σήμερα.

Ο κ. Κατσουνωτός απέρριψε κατηγορηματικά αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως σε ιστοσελίδες από την Ελλάδα, οι οποίες αποδίδουν σε αστυνομικούς κύκλους την πληροφόρηση ότι οι επιθέσεις προήλθαν από τη διοίκηση του Σωματείου (Ομόνοια) στο οποίο αγωνίζεται ο Πατσατζόγλου.

Όπως είπε, «η Αστυνομία απορρίπτει κατηγορηματικά αυτήν την ενημέρωση, απ’ όπου κι αν προέρχεται».

«Εξακολουθούμε να διερευνούμε το παράπονο, δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό που να καταδεικνύει ποιοι είναι οι δράστες και ποια τα ελατήρια τους» είπε ο κ. Κατσουνωτός, ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους της Αστυνομίας να προβεί σε τέτοιες τοποθετήσεις, αποδίδοντας τις επιθέσεις στην επίσημη διοίκηση της ομάδας.

«Η έρευνα συνεχίζεται, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει αποδείξει τίποτα» είπε και συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία ένδειξη για τους πιθανούς δράστες. «Από τη στιγμή που διερευνάται [η υπόθεση] δεν μπορούμε να προβαίνουμε σε εικασίες, εκτιμήσεις και σενάρια» είπε.

Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως το απειλητικό μήνυμα έχει σταλεί στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας από καρτοκινητό, πράγμα που δυσκολεύει τον εντοπισμό του δράστη.
www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...