Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Εξετάζουν άλλες λύσεις στον Παναθηναϊκό

Μετά την εξέλιξη που είχε το θέμα του Κρίστιαν Νέμεθ , στον Παναθηναϊκό εξετάζουν άλλες λύσεις με τους Ούκρα και Μούσα Μααζού να ανεβαίνουν στη σχετική λίστα των «πρασίνων».

Στο «Tριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να πτοηθούν με την απώλεια του Ούγγρου επιθετικού που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να προχωρήσουν στην αγορά του Νέμεθ αλλά στον δανεισμό του από την Λίβερπουλ.

Αυτή τη στιγμή στην Παιανία ασχολούνται με τις παραχωρήσεις των παικτών ενώ το θέμα της απόκτησης του επιθετικού θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Τα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας είναι του Ούκρα της Πόρτο και του Μούσα Μααζού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από εκεί και πέρα στα υπ' όψιν παραμένει το όνομα του Λινέλ Κιταμπάλα της Οσέρ, ενώ δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να επανέλθουν εκ νέου για τον Ιλάν. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει και η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.



Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν τα νούμερα στις φανέλες των νέων παικτών με τον Σίντνεϊ Γκοβού να παίρνει το «10», το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια τόσο στη Λιόν όσο και στην εθνική Γαλλίας. Ο Αλέν Μπουμσόνγκ πήρε το νούμερο «4», ενώ ο Γιώργος Ιωαννίδης πήρε το «8», το οποίο είχε την περυσινή σεζόν ο Σεντρίκ Καντέ. Ο τελευταίος μετά την αποχώρηση του Άντε Ρουκάβινα άλλαξε παίρνοντας το «5». Τέλος ο Ντάνιελ Φερνάντεζ θα φοράει τη φανέλα μετο «66» στην πλάτη.
πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...