Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Με Ντιόπ στη Σκωτία η ΑΕΚ

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα βρίσκετει τελικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Γιουρόα Λιγκ. Το πρόβλημα με τις θέσεις ξένων λύθηκε και αυτό γιατί ο Μίλαν Λούκατς δέχθηκε να λυθεί προσωρινά το συμβόλαιο του προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος.

Το πρόβλημα είχε αρχίσει όταν η ΑΕΚ απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τους Σκωτσέζους. Τότε είχε δηλωθεί ο Μίλαν Λούκατς, όχι, όμως, και ο Ντιόπ. Έτσι, όλοι στην «Ένωση» περίμεναν να δοθεί δανεικός ο Σέρβος τερματοφύλακας για να πάρει τη θέση του ο Σενεγαλέζος. PROTOTHEMA.GR

Αυτό δεν συνέβη και έτσι αποφασίστηκε να προταθεί στον παίκτη προσωρινή διακοπή συμβολαίου ώστε να δηλωθεί ο Ντιόπ. Ο παίκτης, προς τιμήν του, δέχθηκε την πρόταση των ανθρώπων της ΑΕΚ και έτσι λύθηκε το θέμα και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα είναι στην αποστολή για το ματς με τους Σκωτσέζους. Όσο για το αν θα αγωνιστεί, αυτό είναι στο χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς αφού ο 32χρονος αμυντικός μέσος έχει και έναν μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 20 παίκτες της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/08) με την Νταντί. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Νταντόμο, Αργυρίου, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Σκόκο, Έντερ, Τζιμπούρ, Ντιόπ, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...