Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Kλείνει κι άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός


Για τον αντικαταστάτη του Λουίς Ντιόγκο αναμένεται να κινηθεί τις επομενες μέρες ο Ολυμπιακός, αφού όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη κορυφής μετά το χθεσινό φιλικό με την Λα Κορούνια, οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν κι άλλο.
Ο μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό δεν σταματάει ούτε στην απόκτηση του Κρίστιαν Νέμεθ, ούτε σε αυτή του Νταβίντ Φουστέρ αλλά ούτε και στον Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος παρά τη διαφορά για τις ετήσιες απολαβές του, αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Λα Κορούνια, οι Πειραιώτες θα κινηθούν τις επόμενες μέρες για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Ντιόγκο, ο οποίος το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Βραζιλία για να υπογράψει στην Φλαμένγκο.

Συγκεκριμένα, ένα τέταρτο περίπου μετά τα μεσάνυχτα οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποφάσισαν την μεταγραφή ενός ακόμη επιθετικού ποδοσφαιριστή για να καλυφτεί το κενό του Βραζιλιάνου φορ.
Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Βεμπό και Πάντελιτς, ο οποίος είναι και το πιο πιθανό όνομα για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».
Ο Σέρβος αρέσει σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία και τις επόμενες μέρες θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Λεπτομέρειες για Νέμεθ
Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Κρίστιαν Νέμεθ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τη Λίβερπουλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση είχε «κλείσει» τον Ούγγρο, όμως ο Έβαλντ Λίνεν ήθελε άλλο στυλ επιθετικού.
Το θέμα είχε «παγώσει» και χθες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης επικοινώνησε με τον υπεύθυνο μεταγραφών της αγγλικής ομάδας, Εντουάρντο Μασία για να συζητήσουν εκ νέου την υπόθεση.
Οι Πειραιώτες θα δώσουν περίπου 850.000 ευρώ στους «κόκκινους», ενώ έχει μπει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%.
Ο 21 ετών παίκτης αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 350-400.000 ευρώ.

Στην Αθήνα ο Φουστέρ
Στην Αθήνα αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης ο Νταβίντ Φουστέρ, προκειμένου να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αν υπογράψει στη νέα του ομάδα. Ο Ισπανός αναμένεται στη χώρα μας στις 16:10 και η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα ανέρχονται στις 650.000 ευρώ.
πηγή : gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...