Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στην έξοδο από τον Άρη βρίσκεται πλέον ο Τόνι Κάλβο

Aris reImage via WikipediaΗ περιθωριοποίηση του Τόνι Κάλβο σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη άποψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αν μη τι άλλο φανερώνει ότι ο Ισπανός μετράει μέρες στον Άρη. Απλά, μένει να φανούν οι όροι του «διαζυγίου». Ο Κάλβο προπονείται πλέον ατομικά κατόπιν απόφασης του Κούπερ και εντός των ημερών αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του. Την ίδια τύχη θα έχει και ο Φαμπιάνο Λίμα, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Στη περίπτωση του Κάλβο, τα κριτήρια δεν είναι τόσο αγωνιστικά, αλλά κυρίως σχετίζονται με τη γενικότερη συμπεριφορά του. Όπως για παράδειγμα με την εξωαγωνιστική ζωή.

Περί του ταλέντου του, δεν υπάρχει αμφιβολία αφού πρόκειται για χαρισματικό παίκτη. Εντούτοις, αν κανείς βάλει κάτω όλα τα φετινά παιχνίδια, δύσκολα θα βρει περισσότερους από 3-4 αγώνες όπου ο Κάλβο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.

Περίτεχνες ενέργειες και ουσία μηδέν. Κι αυτό είναι λυπηρό για έναν παίκτη των δικών του ικανοτήτων. Πλέον, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, απλά απομένει να γίνουν γνωστοί οι όροι του «διαζυγίου». Δεν υπάρχει αμφιβολία επίσης πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Φαμπιάνο Λίμα, με την διαφορά ότι ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε βιαστική και κακή επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε ευκαιρίες, προφανώς όμως δεν έδειξε στις προπονήσεις αυτά που θα περίμενε να δει ο Κούπερ. Γι' αυτό άμεσα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.tovima.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...