Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

EuroCup: Πανελλήνιος-Καντού 59-54

Ο Πανελλήνιος ήξερε ότι η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην Καντού και αυτό επιτεύχθηκε (59-54). Οι «Ολυμπιονίκες» με νίκη απέναντι στην Χρόνιγκεν θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Ο Πανελλήνιος πήρε μία σημαντική νίκη επί της Καντού στη Λαμία, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να φτάσει στο +15, ώστε να καλύψει τη διαφορά του πρώτου γύρου. Την επόμενη αγωνιστική οι «Ολυμπιονίκες» με νίκη απέναντι στην Χρόνιγκεν, θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου, θέλοντας να αφήσει τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μπήκε στο παρκέ με μόνο στόχο τη νίκη που θα το κρατούσε ζωντανό. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ χαμηλός. Οι γηπεδούχοι έχοντας πολυφωνία στην περιφέρεια κατάφεραν να «χτίσουν» μία μικρή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (30-25) που θα τους έδινε δύναμη για τη συνέχεια.

Ο Πανελλήνιος έχοντας κορυφαίους τους Μπέιλι (14π.) Σκλάβο (11π.) και Όστοϊτς (12) κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά και στο +11 (52-41). Οι Ιταλοί στο τελευταίο μέρος «τρόμαξαν» τους γηπεδούχους, καθώς με διαδοχικές εύστοχες βολές κατάφεραν να φέρουν τη διαφορά στους -3 (54-51). Οι «Ολυμπιονίκες», όμως αντέδρασαν γρήγορα και πήραν μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια της ομάδος στο θεσμό.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...