Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός... απέδρασε με «τρίποντο» από την Πλατεία καθώς γύρισε το ματς με τον Πανιώνιο κερδίζοντας με 2-1!

Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα (είναι στο νοσοκομείο από το βράδυ του Σαββάτου), Ζοσέ Γκόμες παρέταξε τους πράσινους με δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Μαρίνος πήρε τη θέση του Βύντρα και ο Καντέ του Σαριέγκι στην άμυνα του Τριφυλλιού. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές δεν άλλαξαν κάτι στην... αχίλλειο πτέρνα του Παναθηναϊκού, αφού στην πρώτη επίσκεψη των κυανέρυθρων στην περιοχή του, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ.
Κοιτούσανε τους άλλους να σκοράρουν ανενόχλητοι
Μετά από σέντρα του Γουνδουλάκη, ο Μαρίνος... χαζεύει τον Σκέμπρι που παίρνει ολομόναχος την κεφαλιά, ο Καπίνο απέκρουσε και ο Σκέμπρι που ξέφυγε από τον Μπουμσόνγκ με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο, μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ξύπνησε απ' το γκολ και έχασε 4 ευκαιρίεςΟι πράσινοι που είχαν μπει... μουδιασμένα σε ένα ακόμη παιχνίδι και το πλήρωσαν. Μετά το γκολ του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τους κυανέρυθρους χάνοντας 4 καλές ευκαιρίες (18' Κουίνσι έδιωξε στην γραμμή ο Σιόβας, 21' Λέτο και 27' Ζεκά απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος, 36' κεφαλιά Κλέιτον άουτ) για να φτάσει στην ισοφάριση.
Ελειψε η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό
Οι παίκτες του Τριφυλλιού δυσκολευόντουσαν να μπουν στην περιοχή του Πανιωνίου, δεν είχαν την φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό προηγούμενων αγώνων, ενώ και το γεγονός ότι ο Κωνσταντινέας άφηνε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων δημιουργούσε μεγαλύτερα νεύρα στους πράσινους, που πήγαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ.
Μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπήΟ Παναθηναϊκός βγήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη. Στο 61', ο Λέτο μπήκε στην περιοχή ντρίμπαρε τον Κβιρκβέλια, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο Κωνσταντινέας υπέδειξε το πεντακάθαρο πέναλτι. Ο Αργεντίνος δεν λάθεψε από την... άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1 για τους πράσινους.
Πρώτες αλλαγές από τους πάγκους
Ο Μιλοβάνοβιτς πήρε τη θέση του Γουνδουλάκη και ο Ρούντολφ του Κουίνσι στις πρώτες κινήσεις των Μάντζιου και Γκόμες από το πάγκο. Οι πράσινοι με την ψυχολογία πλέον υπέρ τους μετά την ισοφάριση πίεσαν για το δεύτερο γκολ, που ήρθε με περιπετειώδη μεν τρόπο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού κυνήγησαν τη φάση μέχρι το φινάλε.
Το γύρισε ο Κατσουράνης
Στο 74', λοιπόν,  ο Ρούντολφ πέρασε για τον Κατσουράνη που έκανε ανάποδο ψαλιδάκι, ο Σιόβας έδιωξε πάνω στον Κουμορτζί, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ο Ελευθερόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή (σ.σ. ίσως και να την είχε περάσει...), όμως ο Κατσουράνης πήρε το ριμπάουντ και από πλάγια θέση έκανε το 1-2 για τον Παναθηναϊκό!
Εξω ο ΕλευθερόπουλοςΟ τερματοφύλακας του Πανιωνίου που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού μετά το 1-2 θα αποσυρθεί στον πάγκο με τον Σιδεράκη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και λίγο αργότερα ο Μάντζιος έκλεισε τις αλλαγές του με τον Κολοβό αντί του Σάμαρη. Την ίδια ώρα ο Γκόμες έδινε νέα πνευμόνια στους πράσινους με την είσοδο του Μαυρία αντί του Κλέιτον.
Τρομερές ευκαιρίες για τρίτο γκολ
Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο να ισοφαρίσουν, όμως τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Παναθηναϊκός με τον Ρούντολφ να φεύγει στην κόντρα στο 86', αλλά στο τετ α τετ με τον Σιδεράκη βιάστηκε να πλασάρει και η μπάλα έφυγε άουτ! Στις καθυστερήσεις ο Λέτο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν πέρασε τον Σιδεράκη, αλλά άργησε να πλασάρει και ο Πετκάκης έσωσε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...