Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Με τον Άγιο... Βασιλείου ο Λεβαδειακός ”άλωσε” το Γεντί Κουλε

Ο Στέλιος Βασιλείου σημείωσε το “χρυσό” γκολ του Λεβαδειακού στην Κρήτη και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Μοιραίος για τους Κρητικούς ο Κάλαιτζιτς που νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο πέναλτι.

Ο ΟΦΗ μπορεί να ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στο τέλος μάλιστα γνώρισε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του.

Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις τον Κυριακίδη, κυρίως με τον Λόπεθ όμως ο Ισπανός δεν αποδείχτηκε ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε “χρυσή” ευκαιρία να προηγηθεί. Στο 60' ο Καμπάνταης κέρδισε πέναλτι από τον Τομας όμως ο Κυριακίδης νίκησε τον Κάλαϊτζιτς και κράτησε το μηδέν.

Στα τελευταία λεπτά οι Κρητικοί έψαξαν το γκολ, όμως αυτοί που το βρήκαν ήταν οι Βοιωτοί. Ο μόνιμος σκόρερ τους, Βασιλείου με ψύχραιμο πλασέ στο 90' νίκησε τον Κάρολ, έφτασε τα 4 τέρματα στη Σούπερ Λίγκα και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Ο Λεβαδειακός ξεπέρασε την Κέρκρυα στη βαθμολογία, έφτασε τους 9 βαθμούς σε 8 ματς και ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο το 2011.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46' Σουμπίνιο), Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (68' Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77' Μπούρμπος)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κοιλιάρας (83' Γκρίμπιτς), Βασιλείου (91' Μαχαίρας), Ζουρούδης (69' Πόποβιτς), Κόρμπος. 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΗ


Την ώρα που το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό βρισκόταν σε εξέλιξη γινόταν γνωστό πως το Δ.Σ. της κρητικής ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτησή του, προκειμένου να πάει σε ορισμό νέας διοίκησης μέσω του Πρωτοδικείου την Παρασκευή (30/12).


Τις παραιτήσεις τους από τη διοίκηση του ΟΦΗ υπέβαλαν την Τετάρτη (28/12) όλα τα μέλη του Δ.Σ. και εντός της ημέρας το ίδιο θα πράξει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς.
Μία κίνηση αναμενέμενη, πάντως, από τη στιγμή που την Παρασκευή (30/12) ο ΟΦΗ θα πάει στο Πρωτοδικείο για να ορίσει εκείνο προσωρινή διοίκηση στους Κρητικούς.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...